|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napotnica
19.1.2005 15:42:08   
Marina_
Evo pa imam novega G!Moram ga pohvaliti ker si je res vzel čas za naju.:)Danes je bila moja G spet odsotna (nič novega)in jo je dr.Mujezinovič nadomeščal.Hvala bogu:bravo::bravo::bravo:Imam napotnico za antispermitetno anbulanto.Vzel mi je bris kar3 krat in kaj je najbolj pomembno mi je vse razložil!!Si morate misliti da imam PSO-volikli na levem jajčniku in mi moja G tega sploh ni povedala!!!!!!:grrr:No marca imam ta UZ pol pa bomo dalje vidli.

Vsaka čast dr.Mujezinovič-u:bravo::bravo::bravo:
Danes pa normalno spet na veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Napotnica
19.1.2005 16:12:51   
Marina_
op se mi je črak zataknila tam pri pso-PCO je sicer pa tak veste zakaj gre:ups:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Napotnica
19.1.2005 16:25:36   
emaa
Lepo, vsaj premikati se je začelo, pa čimprej do zaželjenega rezultata
Lp

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Napotnica
19.1.2005 16:28:04   
Marina_
Tudi moj možek je to takoj rekel!Smo že en korak naprej:)-:bravo:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Napotnica
19.1.2005 16:31:02   
emaa
Moj tud, ko sem se konec novembra abonirala na UZ, zdej pa je mal zastal. Konec decembra sem se naročila v ambulanti za neplodnost, zdej mam pa termin 8.3. do tja je pa še daleč. Oz. vsak dan je bližje, mogoče mi pa rata prej.:)-

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Napotnica
19.1.2005 16:45:16   
Marina_
Ja moj dragi je tudi rekel kaj če pa rata prej?Ja hvala bogu ne.:)-Se je moj možek danes ful razpričal in prišel do zaključka:vse tiste preizkave ki jih dobijo v prvih mesecih nosečnosti bi morale ženske prej nardit in ne pol ko je že :duda:na poti!Pa ima prav moj srček ne?:bravo:;)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Napotnica
19.1.2005 16:48:50   
emaa
Fajn bi blo, ko bi se kej že prej naredil. Moj je reku, a tolk časa čakat, jaz bi bil še pred 30 fotr.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Napotnica
19.1.2005 17:09:13   
Marina_
Ja.To je da nam biološka ura bije ne.Sicer sma mida 25 in 26 ampak oba sma že pripravljena in si ful želima....nisma pa edina ne...:)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Napotnica
19.1.2005 18:01:09   
emaa
Midva sva isti letnik, tko da letos bova 29, sicer on pol leta za mano ampak vseen.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?