Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Cerkvena poroka-je možna 2 krat?? 12.10.2009 17:19:38
|
|
|
|
Pat74
|
No, pa vsaj nisem sama , sploh, ko me bojo napadal , čeprav nisem ravno zgledana v vseh pogledih
|
|
|
|
RE: Cerkvena poroka-je možna 2 krat?? 12.10.2009 17:19:57
|
|
|
|
Pat74
|
zgledna sem nmisnla
|
|
|
|
RE: Cerkvena poroka-je možna 2 krat?? 12.10.2009 17:21:16
|
|
|
|
malenaa
|
samo jaz sem še v 5. letniku in imamo letos zakonsko pravo, tak da se še učim vsega
|
|
|
|
RE: Cerkvena poroka-je možna 2 krat?? 12.10.2009 17:22:54
|
|
|
|
Pat74
|
Saj bo, itak da. No, jest sem pa že mal v letih
|
|
|
|
RE: Cerkvena poroka-je možna 2 krat?? 25.10.2009 19:32:48
|
|
|
|
urska25
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: duhica Ja, lahko se samo ti poročiš cerkveno, tako kot je že blo napisano. Ne ne moreš se! Ker on je že poročen cerkveno. Halo, ne more bit ona poročena z nekom k je poročen z nekom drugim. Dokler ni razveljavljena njegova poroka, se ne more cerkveno poročit ne on, ne ona-z njim. Ja to sigurno drži. Taka situacija se ne more primerjat z varianto poroke med vernim in ateistom. Poroko pa mora papež razveljaviti in gre zato direktno v Vatikan. To ne drži,...poznam primer ko je nevesta sklenilla cerkveno poroko z enim,ki je že bil poročen, pač on se ni poročil z njo. Ampak sam obred pa je bil isti kot moj. Zakona pa ni mogel razveljavit, ni imel pogojev (15let zakona in dva otroka ;) ) Tako da je verjetno vse odvisno od župnika,....sam kako težo ima pa ta poroka je pa druga stvar ;)
|
kupovanje vozičkachebeltzaBi kupili nov voziček priznane znamke, pod drugim imenom ter po ugodnejši ceni (npr. pliko p3. namesto od peg perego, od mamas and papas ali sleepy feet?da (
37%)
ne (
10%)
ne vem (
7%)
odvisno od cene (
13%)
odvisno od modela ter opreme (
25%)
ne potrebujemo več vozička (
8%)
Število vseh glasov: 470Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!