|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina v predelu sramne kosti
22.1.2008 7:12:50   
Vittel
Zadnje dni se mi pojavlja bolečina v predelu sramne kosti.  Najbolj občutim to bolečino, ko hodim ali kaj malega dvignem (1-2 Kg). Ali je to lahko normalen pojav ali bi morala predčasno do ginekologinje? Noseča sem 25 tednov. Prosim za kakšne vaše izkušnje. Hvala lepa in lepo se imejte.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečina v predelu sramne kosti
22.1.2008 8:18:26   
petea
Bolečina je normalna - zaradi hormonov (progesteron) se v user posted image  naše kosti malo zmehčajo, da se telo lažje pripravi na porod. Tako se tudi počasi začne širiti medenica - včasih bolijo kolki, včasih stik kosti v predelu sramnice. Ni prijetno, a je edini način, da se naši user posted image  lahko rodijo, ker je drugače ta prehod preozek.
Po porodu se potem počasi nekaj tednov kosti vračajo na svoje nekdanje mesto, kar spet boli.  
Tako je bilo pri meni.

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2008 8:23:19   
Skabi
Tako je tudi pri meni.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2008 11:44:17   
trnuljčica
Je normalen pojav. Petea ti je lepo odgovorila. Mirno nosečnost.

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2008 11:58:29   
mert
To, kar so napisale moje predhodnice vse drži, vendar pa moraš pri tem izredno paziti, da si sedaj te kosti ne zlomiš!
Jaz sem si jo in povem ti - kristusove muke....
Naredila sem samo razkorak, se sklonila in hotela prestaviti dveletnico.
Dojenček je v tistem trenutku bil v takem položaju, da je vse skupaj potisnil še malo navzdol in samo zabolelo in zarustalo je.
Potem pa user posted image  user posted image  user posted image  kar solze so mi tekle, če sem hotela hoditi po stopnicah ali dvigniti nogo. Po porodu pa še huje...
Kar dolgo je trajalo, da se je stanje normaliziralo....
Ne bom več razlagala, povem ti le to, da se zelo pazi!

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?