Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
materinska šola jesenice 19.1.2005 14:47:02
|
|
|
|
polona2
|
Mah, kaj pa vem, raje pojdi v knjižnico8), ali pa na kavo ali dve, s kakšno prijateljico, ki je že rodila:bravo:, če imaš pa čas in voljo:), ti pa tudi ne bo škodilo, če greš v materinsko šolo, jaz osebno nisem izvedela nič novega, obiskovala sem jo pa na Jesenicah, lp!
|
|
|
|
materinska šola jesenice 19.1.2005 15:08:20
|
|
|
|
LaLi
|
Se pridružujem mnenju Polone. Dodajam še to, da se je meni zdelo kar malo nestrokovno in nenatančno. Samo iz revij (še v knjižnico ti ni treba) izveš več! Na tvojem mestu bi šla na Bled. Je velik boljš! LP in uživaj v :nosecka:!
|
|
|
|
materinska šola jesenice 19.1.2005 15:44:32
|
|
|
|
M&P
|
Jaz sem hodila na Bled v materinsko šolo in moram rečt,da je bilo kar fajn.Izvedela sicer nisem kaj preveč novega,je pa bilo zanimivo.:) lp, :rozica:
|
|
|
|
materinska šola jesenice 19.1.2005 15:46:38
|
|
|
|
morskadeklica
|
hvala vsem za odgovore, bom poklicala na Bled, pa se probala tm zment, pa še bližje mi je! lp:muca::nosecka:
|
|
|
|
materinska šola jesenice 19.1.2005 15:50:05
|
|
|
|
barby*
|
Ojla md:zajcek: jaz bom pa šla verjetno na Jesenice (februarja), bolj zaradi boljšega občutka kot česa drugega...mam prakso "live"...pri tamali pikici od *tare 9nebesa
|
|
|
|
materinska šola jesenice 19.1.2005 16:20:19
|
|
|
|
Annny
|
Se strinjam z LaLI in polono2. Če si prebrala vsaj kako revijo ali knjigico o dojenčkih, veš več, kot bi izvedela v MŠ na Jesenicah.. Da ne govorim o zastarelih podatkih, ki jih 'prodajajo', lepo prosim..pravi obup. Jaz sem šla samo 1x. Mislim, da je izguba časa...pojdi in preveri, boš videla:) LP
|
|
|
|
materinska šola jesenice 19.1.2005 19:38:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem bila tudi razočarana in se pridružujem mnenju Polone2, LaLi in Anny. LP
|
|
|
|
materinska šola jesenice 19.1.2005 21:50:35
|
|
|
|
andrejaz
|
Pojdi raje na Bled. Ti je bližje in je tudi kasnejša ura kot na Jesenicah.Izveš pa itak nič posebnega. Dihanje pa do poroda že pozabiš. Bolj je materinska šola zanimiva za moški del ki ponavadi ne bere toliko . :sloncek:
|
|
|
|
materinska šola jesenice 19.1.2005 21:54:15
|
|
|
|
morskadeklica
|
andrejaz! Moj lubi res ne bere, sam je pa prisiljen revež mene poslušat;). Včasih si clo kakšno stvar zapomni! No ja kar dostikrat! lp:nosecka::muca:
|
|
|
|
materinska šola jesenice 19.1.2005 22:11:33
|
|
|
|
andrejaz
|
Tudi moj ni veliko bral, in je rajši mene poslušal, da sem mu kaj razložila. Ko boš rodila, pa bi lahko kakšen sprehod skupaj udarili z vozički. Sem vidla da si doma čisto blizu mene. :sloncek:
|
|
|
|
materinska šola jesenice 19.1.2005 22:14:03
|
|
|
|
morskadeklica
|
zmenjeno! s kje pa si? lp:muca::nosecka:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?