arielca -> Redek kakec in vrtec (21.1.2008 15:03:10)
|
Bom kar tukaj vprašala za mnenje ... Danes sem tamalo peljala v vrtec. Zjutraj je bila normalno razpoložena, pojedla je zajtrk, skratka bp. Okoli 9. me kliče vzgojiteljica, da ima mala drisko oz. da bolj redko kakala in naj jo pridem iskat iz preventive, ker razsaja rota virus. Mož je šel ponjo, doma ni nič več kakala, je dobre volje, normalno je in pije. Sem klicala pediatrinjo in je rekla, da eno redko kakanje ni driska in da nama ni potrebno hodit v ambulanto, ker bi ob številnih virozah res lahko kaj staknili. Je pa zanimivo, da v soboto in nedeljo ni nič kakala, danes pa samo enkrat bolj tekoče. Včeraj smo imeli eno rojstnodnevno zabavo, kjer so jedli gricke, torte, sladkarije ..., poleg tega ji izraščajo petice zgoraj in sumim, da je redek kakec posledica vsega tega. Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim z vrtcem. Pediatrinja mi ne bo dala bolniške, ker je otrok zdrav, varstva nimam, lahko pa se zgodi, da bo tudi jutri redko kakala in me bodo spet klicali. Kaj mi svetujete? Naj v vrtcu razložim, kar mi je rekla P ali kako?
|
|
|
|