|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelo malo brca
21.1.2008 12:38:03   
Sandra*
Noseča sem 37 t in nekaj dni. V soboto se je user posted image v trebuščku čist umiril in se sedaj tri dni ful malo premika in ful malo brca, včeraj me je kar malo panika, da ni kaj narobe, pa mi je sorodnica rekla da se verjetno že pripravlja za na ta svet. V prvi nosečnosti je user posted image brcal do poroda, pa me zanima tistim ki so se umirili na koncu, v kolikem času ste šle pol rodit?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelo malo brca
21.1.2008 12:40:28   
Anonimen
 jaz bi šla h ginekologu, tako za vsak  slučaj. srečno

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2008 12:44:32   
Anonimen
Sandra, le pojdi do ginekologa. Ti boš umirjena, pa še za otročka bo najbolje poskrbljeno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2008 13:32:08   
Taula
Moja kolegica je rodila prejšnji torek. Mala se je v petek začela umirjati.
Za slučaj pa pojdi do G.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2008 13:36:23   
Sandra*
kličm pa majo skos zasedn, ampak bom verjetn kr usen se šla pokazat, v upanju d me pošlje rodit.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2008 13:50:45   
Jančika_
Moj prvi otrok je tudi razgrajal čisto do konca, drugi pa se je en teden pred porodom tako zelo umiril, da sem še šla pokazat (v čakalnici pred CT-jem se je seveda spomnil, da bo naredil žur, prej pa cel dan ni niti mrdnil). Spomnim se, da sem se šla pokazat v petek, potem sem pa rodila čez en teden v noči s petka na soboto, dva dni čez rok.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2008 17:34:33   
bskrle
Našteti moraš 10 gibov na dan, pa ga malo porukaj,da bo pobrcal.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2008 18:14:18   
silvya
Nič ne odlašaj in se pojdi pokazat. Lažje boš prenesla skeptične poglede zdravnikov, kot kaj drugega. 

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2008 20:33:18   
Bonnie_RR
Ko sem js imela CR, sem bila 1 dan prej sprejeta v bolnico in sem se pogovarjala z eno punco, ki je imela podobno situacijo kot ti. Ker tamale skoraj nič ni čutila, so jo kar noter dali in jo opazovali. Js sem rodila naslednje jutro, ona pa par dni za menoj.

Js bi šla do G...

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2008 21:17:45   
tinaaja
Probaj user posted image malo vzpodbudidi s cim sladkim, cokolado, piskoti.. Ce te ful skrbi, pa kr v porodnisnico user posted image Srecno!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2008 11:36:13   
Sandra*
Rodila še vedno nisem, sem pa včeraj vseeno šla k ginekologinji. In že v čakalnici je user posted image brcal ko zmešan, da o tistem brcanju na ctg-ju sploh ne govorim, komaj je uspelo sploh zaznat srčni utrip ker se je tako premikal, pol mi je naredila še uz in rekla da je vse ok, če pa me bo še kaj skrbelo pa naj se vseeno priedm pokazat.

Hvala za nasvete!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?