|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aquapark Žusterna
21.1.2008 11:10:27   
facka
V februarju bi šli za 4 dni v Žusterno, ker je cena na plačilo z Magna kartico res ugodna. Zanima me, glede na to, da sem že gledala na RR, da ene pravite, da je mrzla voda in ozračje. Na netu nisem nikjer zasledila podatka o temperaturi vode. Če katera ve za za okviren podatek, bom hvaležna

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aquapark Žusterna
21.1.2008 13:13:52   
Nika v službi
Mi smo bili že večkrat v Žusterni in meni je všeč. Se mi sploh ne zdi mrzlo, celo nasprotno, ob oknih vzdolž velikega plavalnega bazena je celo zelo vroče.

Mogoče je hladneje, če si tam pri prehodu v zunanji del, tam te lahko malce zazebe, ja. Voda je meni dovolj topla, je pa res, da je v plavalnem bazenu prijetno "sveža", oz. prilagojena plavanju, ne namakanju.

Mi gremo radi v Žusterno. Predlagam, da vzameš superior sobo.

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2008 13:35:51   
facka
Hvala za odgovor, bili smo že 2x v Termah 3000, tam je res vroče, vendar je pa razlika v ceni trenutno očitna, pa tudi čistoča v Termah 3000 je bolj tako.

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2008 15:10:32   
binica
Ma tu pri nas na obali pravijo, da imajo v Žusterni zelo "nekvalitetno" (umazano) vodo, tako da jaz verjetno ne bi tam otrok vlačila..... nimam pa zihr podatka, da je to res!

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2008 9:05:51   
bori2
Zdravo,

Mi tudi ne maramo Žusterne, ker je mraz. Zrak je mrzel in v plavalnem bazenu je voda za otroke - po mojem mnenju -  premrzla.
Mi hodimo na vikend kopanje na Bernardin - tam pa je vrooooooooooooče.

Še to - do sedaj sem edino v Žusterni doživela, da ko hodiš po bazenu imaš pod nogami v vodi umazanijo,... pesek ali okruške ali,...

Pa upam, da te nisem preveč zamorila - moji mulci uživajo kjerkoli - verjetno tudi če bi jih v mlako dala,... user posted image user posted image

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2011 11:57:02   
lampica
Me zanima še kakšno novejše mnenje za Aquapark Žusterna.
Če lahko še kaj poveste,kako se vam zdi!?
Za družine predvsem.
Hvala

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2011 12:04:05   
blaža
je bla moja kolegica še z eno prijateljico in otrokoma. Njen ta starejši, ki hodi v tretju iazred, se je na toboganu zaletel z eno deklico oz je dobil poškodbo arkade.

kar je najhujše niso imeli nikjer reševalca, so ga iskale, ma ni blo nikjer nobenega. Ko je le prišel, se je obnašal zelo arogantno, ni imel prve pomoči in malemu niso mogli pomagat. Gor na arkado mu je tiščala brisačo.Skoraj za ne verjet, je pa resnično. Je dala pol ona celo v Primorske noter članek, ker so se do nje obnašali skrajno nesramno.

kasneje se je sicer direktor po mailu opravičil, samo vseeno mene tam ne vidijo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?