Žaža -> Maribor ali Ptuj?? (24.1.2005 9:02:00)
|
Superfly in Seven. Jaz se pa strinjam uz obema, čeprav ravno mene muči dilema kam rodit? Mogoče bi morala razložiti to mojo negativno izkušnjo iz MB. Namreč, 2 dni po PDP sem dobila popadke, ki so se najprej stopnjevali tako, da sem jih imela že na 5 minut, in sem se ponoči odpravila v porodnišnico (MB). Tam so mi rekli, da gre za lažne popadke. Saj, ko sem prišla do tja, sem jih imela spet le na 20 minut. Poslali so me domov in moji popadki so se nadaljevali še celo noč (na 20, 15, 10, pa spet na 20 min itd). Pa sem spet šla v porodnišnico (MB). Obdržali so me notri, a popadki niso in niso poslati močnejši, pa odpirala s tudi nisem - popadke sem pa kar naprej imela. TAko sem v bolnici preživela še 5 dni, ko so se me končno usmilili z umetnimi! Potem pa sem z lahkoto rodila mojo deklico, ki pa so ugotovili, da je bila že v veliki stiski. No, tega se sedaj tudi zelo bojim. Ni me motilo osebje ali strokovnost ali karkoli druga, bojim se, da me ne bi spet doletelo 7 dni "lažnih" popadkov. PO PDP!!!! SEveda je bila posledica vsega tega moja totalna izčrpanost, dobila sem vnetje, antibiotike, vročino... Zdravili so me še 10 dni, da sem končno lahko šla domov. Ne vem, mogoče na Ptuju tudi ne bi reagirali drugače, a MB me je strah!! žaža
|
|
|
|