CHARLIZE -> boleča hrbtenica (21.1.2008 9:25:29)
|
Živijo, no jaz sem nova na tem forumu tako da moram še veliko tem prebrat, ampak upam, da ima katera izkušnje tudi s problemom, ki ga imam sama. Sem v 16. tednu nosečnosti in so me do sedaj doletele že skoraj vse nosečniške tegobe (1.nosečnost); slabosti, bruhanje, napetost, bolečine v spo.delu trebuha,...no vse sem nekako preživela. Sedaj pa me že skoraj 2 meseca mučijo bolečine v križu in celi hrbtenici. Ginekologinja je rekla, da ni lih normalno, da me vse to matra tako zgodaj v nosečnosti. Moram priznat, da me je prav strah al je to normalno al ni. Ponoči se sprehajam po hiši, ker ne morem spat. Ni to vsako noč. Čez dan je nekako ok, ko se malo razgibam, naredim vaje, grem na sprehod. Zanima me punce, če je imela katera te težave tako na začetku in koliko časa me bo to še mučilo? Ene punce so rekle, da so imela take težave - zaradi raztezanja vezi - najraje bi šla k osebnemu zdravniku, pa ne vem kako bi mi lahko pomagal? Mogoče kakna fizioterapija? Na masaže sem šla. Je nekaj časa dobro pa spet slabo. Pa mislim, da je to trganje po levi nogi išijas. Hvala za vaše odgovore. Sem prav zamorjena saj je vsak dan kaj novega, ki me muči, namesto,da bi se veselila otroka lep pozdrav
|
|
|
|