dr. Bokal-Vrtačnik (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nataan -> dr. Bokal-Vrtačnik (21.1.2008 9:07:28)

Mogoče katera pozna ginekologinjo dr. Bokal-Vrtačnik, ki dela v Leonišču? Kakšne so vaše izkušnje pri njej?

Hvala za odgovore!

anitaz -> RE: dr. Bokal-Vrtačnik (21.1.2008 9:12:18)

Jaz jo imam, vendar sem jo v času nosečnosti zamenjala, ker se ni kaj dosti "brigala" zame. Imam jo pa zdaj spet, vendar moram izpolnit še 18 papirjev, da se prepišem drugam.

Anonimen -> RE: dr. Bokal-Vrtačnik (21.1.2008 11:37:34)

Živjo

Moja osebna izkušnja z njo je zelo slaba. Ker sem v postopku IVF/ICSI, vem da če bom naletela na njo, da mi dela punkcijo,  bom prosila drugega G da mi jo naredi, ker nje ne spustim več blizu. To je seveda samo moje mjenje, druge lahko da so zadovoljnje z njo.

jonna -> RE: dr. Bokal-Vrtačnik (21.1.2008 13:37:18)

Že dolgo hodim k njej, zdaj sem v 20. tednu in sem do zdaj zelo zadovoljna z njo. Vse ti čisto realno pove, kako in kaj, pripravljena je odgovarjati na vsakršna vprašanja in te tudi pomiriti. Skratka, meni je zlo fajn!

Majuska -> RE: dr. Bokal-Vrtačnik (22.1.2008 8:52:31)

IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

Jaz jo imam, vendar sem jo v času nosečnosti zamenjala, ker se ni kaj dosti "brigala" zame. Imam jo pa zdaj spet, vendar moram izpolnit še 18 papirjev, da se prepišem drugam.

Ojla, tudi jaz sem pri njej in sem preveč zadovoljna. Ampak ko sem hotela zamenjati, mi je druga G. rekla, da imajo dogovor v Slo.,  naj v nosečnosti ne bi menjali izbranega ginekologa in da me lahko vzame šele po porodu.

Ampak ni to čudno, če ne maram hoditi k njej, pa ne morem menjat ..?? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

2ksenija -> RE: dr. Bokal-Vrtačnik (24.1.2008 8:36:14)

Tudi jaz imam dr. Bokalovo že precej let, pa z njo nisem prav nič zadovoljna. Moram priznat, da ko sem imela težave z zanositvijo, sem jo lahko le hvalila, ko sem zanosila, pa je ne zanima nič več. Se ne pogovarja, iz nje nič ne izvlečem. Vsak pregled, ki ga moram plačat je izguba časa in denarja. Pa je to moja tretaj nosečnost. Ravno danes dopolnjen 15. teden. Na žalost se ne morem kar na pamet odločit za drugega ginekologa, ker nikogar ne poznam, ne želim pa zamenjati na slepo. Ali mi katera lahko svetuje iz izkušenj??

Stran: [1]