|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1. Linda Seward /Moj otrok 2. družinske fotog...
19.1.2005 12:05:45   
ajf
1. moram napraviti obvezni nakup pri Svetu knjige in bom poslala moža, zato me zanima, če ste zadovoljne z Moj otrok, ker je nisem še videla

2. kako se vam zdi uokvirjanje družinskih fotografij in jih imeti na steni ali na policah po stanovanju?

imejte se lepo
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.1.2005 12:06:44   
Anonimen
Pod 1. ne vem, pod 2. pa je meni super. Za obiske me pa prav malo briga.

(odgovor članu ajf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2005 12:12:01   
ajf
in kje imate slike, na steni? jaz se tudi nagibam k temu - še izbiram steno, ki bi bila primerna

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2005 12:12:19   
Anonimen
1. ne vem
2. sem za, raje za na steno, ker se ne prevrnejo in ne delajo drena

(odgovor članu ajf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2005 12:13:12   
Anonimen
Prepozno vidla:
V dnevni sobi, kjer je prostor. imam raje naše slikice kot pa kakšne grozne umetniške

(odgovor članu ajf)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2005 12:14:17   
Anonimen
Nad divanom imamo polico, ki je polna raznih slik, pa še eno polico immao nad pisalno mizo v dnevni sobi, tudi ta je polna. Pa kje še? Na televiziji se kakšna najde, pa na okenski polici... Na steni jih ni, ker za tam se mi zdi, da moraš res imeti nek sistem, da lepo izgleda. Po policah jih pa lahko prestavljaš po mili volji.

(odgovor članu ajf)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2005 12:15:27   
clea
1. ne vem, sliši se pa fajn
2. SUPER,tudi mi imamo tako.eno celo steno v predsobi,polno fotografij naše družine,niso portretne ampak s potovanj.Zgleda res OK in vsi najprej pogledajo slike predno grejo naprej.

Lp,Clea

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2005 12:17:08   
viv_
Jaz bi tudi samo pod 2:
Mi imamo nekaj družinskih fotografij na steni v spalnici. Pa obvezno je naša ta mala na desktopu.

Sem si pa sedaj, ko sem spet v službi, tudi v pisarni dala eno lepo Mirnino uokvirjeno na steno, na tabli jih imam pa nekaj nalepljenih, ampak ne samo družinske, tudi take s prijatelji in sodelavci....

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2005 12:18:01   
Anonimen
Ja, clea, to je gotovo lepo in zanimivo, meni je to res všeč.

(odgovor članu ajf)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2005 12:23:07   
ajf
pod 2. ste me že prepričale; Splišni imaš pa prav glede stene, zato pa malo cvikam, da prevrtam celo steno, potem pa ne bo dobro:zmeden2:
pod 1. kaj nobena nima tistega spominskega albuma od otroka? ali imate kakšne druge verzije? saj do sedaj sem kar v navaden album lepila in pisala (tudi na koledar, v dnevnik) ampak sem si vseeno mislila, če bi bilo le vse na enem kupu:duda:

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2005 12:25:38   
Anonimen
Aja, to je tista rdeča o otrokovih napredkih? Sama je nimam, ker sem lena za take stvari, sem jo pa prijateljici kupila in je prav lušna.

Pod 2: imamo nekaj slik v okvirčkih in na policah (mislim, da tri), več v albumih.

(odgovor članu ajf)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2005 12:31:10   
clea
:):)A zdaj pa vem kaj misliš.Včasih je bil to album Prvi koraki a ne?Zdaj pa je spremenjen.Mi smo ga imeli za bratca,pa je bilo prav simpatično.Ampak včasih so bili Prvi koraki boljši,debelejši,jaz imam svojega in ga ful rada gledam,pa tudi razkazuje.

2.Mi imamo slike za žebljičkih,in čist lepo drži.Sam mislim a morajo bit jekleni ker so bojši.Bo pa sigurno dobro izpadlo tako da ne skrbet in kar pogumno na delo:):)

Clea

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2005 12:36:26   
ajf
o al bina, hvala, ja taka rdečkasta je, s pentljo narisano
miša99, a so potem tiste slike trajno gor na steni al se da dat tudi dol ?(pri nas obstaja možnost, da ni šel tudi omet :zmeden:)

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.1.2005 12:42:01   
ajf
a žebljički...tudi dobra ideja, če se bo dalo zabit?
ne vem zakaj sem imela v glavi samo vrtanje, ja do sedaj smo samo z vrtanjem kaj obesili; bom poskusila.
lahko daste še kakšno idejo; sem vedela, da vas moram vprašat:)

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.1.2005 12:42:54   
tina.nika
1. mi jo imamo in mi je všeč:bravo:
2. imamo jih na televiziji, na polici; za na steno si moramo vzeti čas, da ne bo vse načičkano izgledalo. No okvirje že imamo, pa sej je to tudi nekaj:ups:

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.1.2005 12:55:56   
kimi
:rozica:Mi imamo to knjigico moj otrok-namenjena je novorojenčkom. Notri se zapisuje teža, velikost, barva las, slikice se lepi, piše se o prvih počitnicah, božiču, krstu, vožnji z avtom, vlakom, letalom, rojstnih dnevih, piše se kako otroček napreduje kdaj je dobil prve zobke...zadaj pa imaš tudi par koristnih nasvetov...predvsem je namenjena novorojenčkom do 2 leta

:rozica:Takoj ko greva na svoje bom imela slike obešene, ker mojega sončki slika fotograf (prijatelj) so slike zelo lepe in najlepše bodo šle na steno

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
19.1.2005 12:56:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajf)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.1.2005 13:11:53   
kofetek2010
1. pojma nimam
2. mi imamo eno ful veliko steno na kateri so samo naše fotke v okvirjih iz Obi-ja, tistih steklenih oz. pleksi, cela naša zgodovina, od takrat ko sva bila z možem se sama, pa vse do danes (:ups: letošnje še ni nobene, smo ostali tam nekje na lani spomladi :ups:), meni se je zdelo to fantastično, če koga zanima si lahko na brzino ogleda in ni potrebno vseh albumov ven vlačit... pa tudi nam večkrat zastane pogled in korak ob kakšni fotki

lp
jana73

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.1.2005 13:13:38   
Anonimen
Dajte malo poslikat te stene in dajte v album tule na RR. Da bomo "cvike" dobile kakšno idejo.

(odgovor članu ajf)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.1.2005 13:19:21   
kofetek2010
aja, še to - ti stekleni okvirji sploh niso težki, enostavno žebljiček pribiješ v steno, ni potrebno vrtanje, so čisto enostavni za uporabo, saj so iz dveh plasti "stekla", jih vzameš narazen, daš fotko noter, zapreš in to je to, od zadaj imajo že vse pripravljeno, tako da samo obesiš - naša stena je dolga cca.4 metre, slike so pa od 40 cm pod stropom, do 1 meter nad talmi

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.1.2005 13:30:49   
kimi
Meni je všeč če je slika v steklu brez okvirja in potem pritrjena na steno...to jaz hočem imet.Ko bo čas seveda:zmeden:

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.1.2005 13:44:58   
ajf
Splišni, si mi vzela z jezika !

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.1.2005 13:53:50   
Anonimen
Moj otrok je zelo zastarel, kičast in nasploh prav nič lep spomin - tole sem šla dvakrat brat, preden mi je užgalo.

(odgovor članu ajf)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
19.1.2005 14:07:06   
ajf
maya, res hvala, ko sem že bila prepričana, sem spet v dvomih:)-
mislim, da jo bom vseeno kupila, ker moram opravit obvezni nakup, bom pa ta drugo ob priliki pogledala in jo nabavila pri naslednjem otroku, če mi bo lepša

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.1.2005 14:19:56   
ajf
veš koliko stane? mogoče me s ceno prepričaš, se hecam

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?