coco -> Bruhanje in tezave z zgago (19.1.2005 11:43:53)
|
Pozdravljene! V upanju, da bom nasla katero med vami s podobnimi tezavami in v zvezi s tem koristnimi napotki se obracam na vas. Sem v 16t in ze dva meseca na bolniski. Priblizno mesec in pol (od 6t naprej) sem imela tezavo s celodnevno slabostjo in bruhanjem - in to BRUHANJEM, ceprav nikoli prej zdravstveno nisem imela taksnih tezav. Dvakratno bliznje srecanje z wc-jem na dan je bil zame ze uspeh, da ne govorim o dnevih ko cez cel dan v meni ni ostalo nic kar sem pojedla ali pa tudi ne. Vsakodnevno bruhanje se je zdaj umirilo na prilizno 2x tedensko. Mislim, da imam tezave z zgago (zelodcno kislino) ali tisto "zaklopko" na koncu poziranika, ki pravijo da pricne nagajati v tretjem trimesecju. Za nekaj dni moram zaspati v polsede polozaju, ker ce se ulezem, mi pritece v grlo kislina in spet bruham. Tudi ce spijem prevec tekocine na enkrat ni dobro, G pa me vedno opozarja da premalo pijem. No, nocem vas moriti s svojim jamranjem, ker vem da nobena ni brez njih, samo prosila bi, ce katera ima ali pa vsaj ve za podobne tezave, naj mi prosim sporoci kako jih resuje - kaj pomaga, skoduje in pa ce se bo to koncalo ali se bo treba navadit do konca nosecnosti. Najlepsa vam hvala in pozdravcek, coco :muca:
|
|
|
|