Majuska -> RE: kako najti partnerja? (20.1.2008 21:37:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Tudi jaz sem samska. Še vedno. Kmalu bo leto dni. S tem se ne obremenjujem. Lani je bilo bolj leto "čebelic", sem mogla sprva prebolet bivšega in prejšnjo vezo. Si razjasniti, kaj želim. Letos je "želja" najti partnerja za resno vezo. Prijatelji so me prijavili an neke net strani, pa pr men to ne deluje. Ne morem na silo najti nekoga. V petek sem šla ven, in opazila nekaj. Bila sem s prijateljico, temno, noro dobre postave, privlačnega karakterja. Ker še ima težave s preteklostjo, in še ni pozabila bivšega, ni pritegnila nobenega fanta. Jaz, povsem povprečna punca, nasmejana, z nekaj kilogramčki preveč, ampak sproščena, pripravljena na kaj novega. Takoj je bil odziv. Kar nekaj povebil na pijačko sem dobila, tudi na ples, en fant me je povabil celo včeraj v kino. Želim povedati- dokler nisi pripravljen in odprt, se nič ne zgodi. Prvo imej rada sebe, izkoristi čas po svoje, pa se bo že našel tisti pravi. Jaz ga še nisem našla, čeprav je kar nekaj zanimanja, sam vrjamem, da me pravi še čaka. Predvsem pa se ne obremenjujem s tem. Namenjena ti je ljubezen- in dobila jo boš. Vrjeti moraš v to. Jaz vrjamem. In moj moški že prihaja. Imaš prav ... naj dodam še moj komentar iz lastne izkušnje - dokler se nisem sprijaznila s tem, da moram uživati življenje neglede na to da sem samska ali ne, se ni zgodilo nič. Dve leti sem bila sama, veliko naredila na sebi, spremenila življenje nazore - in glej, kmalu spoznala sedanjega moža. Najprej sva bila prijatelja, nato je nastalo več ... samo sprejeti moraš, kar ti življenje ponuja, na silo namreč ne gre nič.
|
|
|
|