simona1 -> Obiski:( (20.1.2005 9:05:02)
|
Še moja izkušnja z "prijateljico"; na vsak način so silili da takoj po prihodu iz porodnišnice pridejo domov, jaz pa sem si želela le malo miru in tistih prvih intimnih dni z nama in malo :duda: štručko, saj v porodnišnici nisva obe skoraj nič spali (neprenašanje aptamila, latentna sluznica, huda zlatenica...). Po enem mesecu sem jih povabila in prišli so ob nekako 17.00 dobesedno viseli tja do 20.00 (ko je že minil čas za kopanje in hranjenje, mi pa v mali garsonjeri totalno natlačeni. Takrat je bila prijateljičina hčerka stara 6 let, prijazno sem ji ponudila copate da mi ne bo po stan. hodila v čevljih, pa je mula samo prhnila predse in z blatnimi čevlji zakorakala direkt na tepih v dnevno sobo. To ni bilo dovolj, nakar se je valjala po kavču tako da je imela noge z čevlji na kavču. VSE je bilo od blata, pa ji ne mamica niti očka nista rekla nič. Naša pikica je bila takrat že bolana in kadar je uspela malo zaspati je bilo za naju že novo leto!!! Valda njena hčerka je toliko časa skakala in brcala v zibelko da se :duda: zbudila. Potem je njihova srčica jedla torto tako da jo je enkrat zvrnila na kavč enkrat pa na tla, pa se ni nihče od njenih ni sekiral da bom pol še dobro uro pucala za njo. Da ne omenjam tega, kadar koli so prišli na obisk nikoli nisi slišal dober dan al pa nasvidenje, govorila ni nič, blazno se je dolgočasila, če si jo pa kej uprašal je pa včasih odgovorila včasih ne. Men in možku so šli lasje pokonci. Takrat sem si prisegla da k nam domov pa ta prijateljica še dolgo časa ne več. Še vedno smo na vezi, njihova hčerka pa še vedno ista, le ta problem je da imajo zdaj še eno hčerko ki je v centru pozornosti prva pa malo manj, in z zdravimi dojenčki je za njih zelo težko, nama so pa na vse pretege solili pamet kaj tok komplicirava, pa se je žal šele po 3 letih pokazalo kako je bila najina :roza: boga že od rojstva, pa mož bolan... Eni vidijo samo druge za kritizirat, svoj prag vsak prestopi, za jamrat pa so taprvi. Zdaj se je odnos iz prijateljica spremenil bolj v znanka in mi kar ustreza. Vsi smo si različni a vse ima svoje meje. Zelo rada otroke, vidim da tudi oni mene hitro vzpostavimo tisti pristen prijateljski zaupljiv odnos, na živce mi pa grejo nevzgojeni otroci priznam - sem kriva he he :)-
|
|
|
|