|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obiski:(
19.1.2005 15:13:26   
L&F&B
Ja, jaz pa lahko povem primer iz drugega konca. (Sicer smo že debatirale o tem.) Povabijo ta na obisk z otrokom, potem pa mislijo, da se bi tvoj otrok spremenil v mirujočo goro, po možnosti pa naj bi še meditiral...Da pop.....! No, pa se ti isti najavijo k tebi na obisk, kar pa je seveda druga pesem, saj to je njihov otrok. Ne da bi sedaj kaj kritizirala, a mislim, da če veš, da pridejo otroci, se moraš pripraviti na to. Sploh pa so še najbolj divji dojemljivi in se jih da na tak ali drugačen način obvladat. Pa se jim kaj druzga, (bolj) zanimivga ponudi. Npr. smo imeli noro razvajene in divje pobaline, pa jih je mož tako obrnil, da so mu vse pospravili, pa še noro dobro so se imeli. Ja, ste pa dale nekaj res dobrih nasvetov, ki jih bom tudi jaz upoštevala. Se pa najbolj strinjam s Seven. Več ko jih je, raje jih imamo in bolj se zabavamo. Vsi.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.1.2005 15:16:45   
nejcko
BW, pa kje ti vse to stakneš? Se strinjam. Jaz sem na začetku tudi malo paničarila, ker je ta večji non stop ta mali dudo jemal in v svoja usta, pa prehlajen in smrkav. Ampak sem se pomirila, tamala v 6, 5 mesecih razen šeste bolezni ni bila še nič bolna, mogoče malo prehlajena. Njene igrače so za tavelikega veliko bolj zanimive, zato so skozi v njegovih ustih in po tleh. Pa vendar ne morem non stop samo igrače prat.
Ko imaš enkrat dva otroka, sterilnost odpade, to jih večina slej ko prej spozna.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.1.2005 15:32:21   
Anonimen
Ma BW najde svašta...v povezavi z biologijo in računalništvom:):):)
lp,:fis:

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
19.1.2005 15:43:54   
niki5
Mislim da je potrebno ločiti ali dudo poslini otrok ali odrasel človek. Slednji lahko naredi več škode kot koristi, kakor se bo čudno slišalo je že bolje da je umazana od tal. Sploh si ne predstavljate kaj vse odrasli ljudje nosimo v ustih.

Pa še to bi rekla, v svojem stanovanu počni kar te je volja in imej kakršnakoli ti zapašejo, še vedno so potem obiski tisti ki se odločajo ali bodo prišli ali ne.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.1.2005 15:47:58   
Seven*
Ja niki5.. Kaj vse nosimo v ustih. Recimo atekovega luleka. :)- :)- :)- Otrok itak dobi vse bacile od tebe, pa ce mu slinis dudo al pa ne. Ko mu govoris ga ziher tudi cisto malo pljunis kdaj pa kdaj. Kapljice sline, ki letijo po zraku. Tudi lubckas ga.. Tisto slinjenje dude samo bolj grdo zgleda.. I guess..

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.1.2005 15:50:15   
Seven*
Aja. Niki5, to je bil hec.. Da ne bos zamerla slucajno. :)-

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.1.2005 16:05:36   
niki5
:)-:)-:)-:)-

A si kdaj že vprašala pediatrinjo :zmeden2: Če ne ji raje ne povej, da daješ v usta, nekatere znajo prav popenit :)-

Preneseš lahko tudi karies :zmeden2: , drugače pa res brez hecov ni dobro, pravijo da je manj škodljivo če kaj zemlje poje.. sej vem da se hecno sliši :ups:

Jaz pa pravim.. kakor komu paše, povem samo ker ni nujno da je vsak seznanjen.. jaz se prepričana da ,marsikaj ne vem :):):)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.1.2005 17:23:48   
Anonimen
Ja, za karies mi je jasno. Sicer sem tudi jaz Tiborjevo dudo najprej jaz dala v usta, če mu je padla na tla. Še sedaj jo, čeprav se mi gravža (skoraj da ne po tleh lizat).

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
19.1.2005 20:19:27   
puncica
Maxica, vse to še predobro poznam.:(( Od moža teta ima 3 letnega fantka, ta si vse dovoli, vzeme celo pest bobi palčk, ki jih dam v kozarček, in to vsakič ko dam nove noter jih enkrat odgrizne in da mamici. Za popiz....:grrr: ti povem, vse predale pretakne, vse stvari znosi v kuhno pokazat mamici. Ona pa : "Matej dej nazaj", pa se pogovarja naprej pa spet čez pol ure, matej kaj sem ti rekla dej nazaj in to traja ene dve uri, potem pa ugotovi, da bi bilo dobro da gre domov se odpravi.

Vem da otroc ne morjo bit primiru ampak to da pa vse piškote pogrize, vzame vse bobipalčke pije sok iz drugih kozarcev, zmeče pokrovke ven iz predala in lonce ven iz omar, to se mi zdi pa višek in jaz svojmu otroku ne bi pustila in upam da mi bo vsaj malo uspelo, če ne pa ne bomo po obiskih hodl.:zmeden2:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.1.2005 20:41:04   
niki5
kaj že pravijo... otroci so naše ogledalo.. no ja, samo moj pa že ne :)-:)-

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.1.2005 21:48:48   
ronja5
Punčica, moj starejši je bil prav tak, vse lonce, cunje, ipd. je zmetal iz omar, vse kar je dosegel. Ključe je vrgel v wc školjko, svoje sandale v koš za smeti,... Slučajno je bila na radiju neka kontaktna oddaja.Gost je bil nek strokovnjak, pa ga pokličem in vprašam kako naj otročka odvadim takega obnašanja. Veš kaj mi je odgovoril? Da sem lahko zelo srečna, ker imam ful brihtnega otročka, da to kar počne pomeni, da je radoveden, da ne nagaja, temveč raziskuje...:zmeden:

No sedaj ima 13 let in je jasno, da je res brihten!:sloncek:

LP! Ronja

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.1.2005 23:21:34   
Gina
Meni se pa zdi, da tole izgovarjanje, da je otrok radoveden in bister.... samo metanje peska sebi v oči. Seveda je bister, zato pa izkorišča našo nedoslednost. On je pogruntal, kako lahko dela kar mu ravno paše in ko ga mi (posebej na obiskih) ubogamo. Priznajmo ali ne - otrokom v današnjih časih preveč dovolimo. Več kot je mera dobrega okusa in družbi sprejemljivega vedenja. Marsikdaj.
Maksica, povsem se strinjam s tabo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.1.2005 9:05:02   
simona1
Še moja izkušnja z "prijateljico"; na vsak način so silili da takoj po prihodu iz porodnišnice pridejo domov, jaz pa sem si želela le malo miru in tistih prvih intimnih dni z nama in malo :duda: štručko, saj v porodnišnici nisva obe skoraj nič spali (neprenašanje aptamila, latentna sluznica, huda zlatenica...). Po enem mesecu sem jih povabila in prišli so ob nekako 17.00 dobesedno viseli tja do 20.00 (ko je že minil čas za kopanje in hranjenje, mi pa v mali garsonjeri totalno natlačeni. Takrat je bila prijateljičina hčerka stara 6 let, prijazno sem ji ponudila copate da mi ne bo po stan. hodila v čevljih, pa je mula samo prhnila predse in z blatnimi čevlji zakorakala direkt na tepih v dnevno sobo. To ni bilo dovolj, nakar se je valjala po kavču tako da je imela noge z čevlji na kavču. VSE je bilo od blata, pa ji ne mamica niti očka nista rekla nič. Naša pikica je bila takrat že bolana in kadar je uspela malo zaspati je bilo za naju že novo leto!!! Valda njena hčerka je toliko časa skakala in brcala v zibelko da se :duda: zbudila. Potem je njihova srčica jedla torto tako da jo je enkrat zvrnila na kavč enkrat pa na tla, pa se ni nihče od njenih ni sekiral da bom pol še dobro uro pucala za njo. Da ne omenjam tega, kadar koli so prišli na obisk nikoli nisi slišal dober dan al pa nasvidenje, govorila ni nič, blazno se je dolgočasila, če si jo pa kej uprašal je pa včasih odgovorila včasih ne. Men in možku so šli lasje pokonci. Takrat sem si prisegla da k nam domov pa ta prijateljica še dolgo časa ne več.
Še vedno smo na vezi, njihova hčerka pa še vedno ista, le ta problem je da imajo zdaj še eno hčerko ki je v centru pozornosti prva pa malo manj, in z zdravimi dojenčki je za njih zelo težko, nama so pa na vse pretege solili pamet kaj tok komplicirava, pa se je žal šele po 3 letih pokazalo kako je bila najina :roza: boga že od rojstva, pa mož bolan... Eni vidijo samo druge za kritizirat, svoj prag vsak prestopi, za jamrat pa so taprvi.
Zdaj se je odnos iz prijateljica spremenil bolj v znanka in mi kar ustreza. Vsi smo si različni a vse ima svoje meje. Zelo rada otroke, vidim da tudi oni mene hitro vzpostavimo tisti pristen prijateljski zaupljiv odnos, na živce mi pa grejo nevzgojeni otroci priznam - sem kriva he he :)-

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.1.2005 9:24:50   
Anonimen
Simona, tega s čevlji p jaz ne bi dovolila. Res da je za zdajšnja znanka milo rečeno "čudna", ampak ti si pa tudi malo kriva, da si to dovolila. Ampak saj vem, danes bi verjetno ravnala drugače.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
20.1.2005 9:45:24   
nejcko
Tole prebiram, pa mi ni jasno... Kolikor jaz poznam otroke, in ne poznam jih malo, vem, da so najraje bosi, in ne poznam otroka, ki se ne bi slej ko prej sezul (če pa bi do tega res prišlo, bi mu pa jaz rekla). Ne vem, zakaj se delate fine, potem pa jamrate. In, da jim starši čisto nič ne rečejo, to tudi zelo težko verjamem. No, kakorkoli, rada bi samo dodala, da se zarečenega kruha največ poje in to sem izkusila tudi sama - ni me sram priznati. Tudi jaz sem bila pametna, ko še nisem imela otrok oz. je bil moj prvi še dojenček: jaz pa že ne bom pustila, da bi morala hoditi spat z otrokom in da bi spal v moji postelji! Večji im tri leta, hodimo z njim spat, dokler ne zaspi, potem pa pride k nama v posteljo in spimo skupaj.
Ja, kako že pravijo:" Lahko je s tujim k... po koprivah. "

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.1.2005 10:27:25   
Anonimen
pa še to: jaz bi, če bi otrok odgriznil vsako palčko in poslinil vsak piškot, stvari pač pospravila z mize. Me čisto nič ne briga, kaj bi si kdo mislil.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
20.1.2005 10:48:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
20.1.2005 23:19:46   
nejcko
Evo,Bagi, točno to tudi jaz mislim. Res, beseda tretje osebe veliko bolj zaleže.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.1.2005 8:43:44   
lin
Bagi!
Dobra taktika!
Se strinjam!:bravo:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?