silvya -> RE: Ne maram seksa (21.1.2008 18:01:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zanosila? Enkrat je tudi za to dovolj, a ne. Ne vedno. Skozi imam že seks za nekaj ostudnega, le da ko sva se z možem spoznala, sem še kar uživala z njim, res edino takrat. Strokovna pomoč? Sem jo že poiskala, vendar zaradi drugih stvari(samozavesti), sem mislila da bom s tem vseeno odpravila to težavo, pa ne gre. Tu nima po moji logiki tvoja samozavest nobene vloge, ker so tvoje težave globlje kot si misliš. Verjetno izhajajo iz tvojega otroštva. Mogoče se tega zavedaš ali pa tudi ne. Zato pa tega brez strokovne pomoči ne boš rešila. Tudi s partnerjem sem se že pogovarjala o tem, pa pravi edino, da si ne more pomagat, če njega drži. Vsakega normalnega moškega drži. Pato ne samo takrat, ko se dela na otroku, vsake kvatre. Pa kaj vam je vsem to užitek? Joj, se bom morala malo zamislit, če je kaj narobe z mano, ker je odgovor ja. Edino ena anonimna je napisala, da ni. Kuham, pospravljam, perem - mislim, da je to vse, kar mora žena početi, Evo si si sama odgovorila zakaj ti ni do seksa, ker razmišljaš, da so hišna opravila vse, kar bi naj dobra žena počela. Napaka punca. samo seksala ne bi. Lp Lep pozdrav tudi tebi.
|
|
|
|