|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   končno:)
19.1.2005 21:45:25   
Anonimen
Sam to mi pa ni jasno, kdaj ribica pa ti veš, da je nekdo "sumljiv", se moram prav zamislit, ker sem te že tudi prosila zanj, pa ga nisem dobila...no tole z menjavanjem gesla mi je mal mimo....

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
19.1.2005 21:54:09   
puncica
Men tud ni glih jasno kako oceniš da je nekdo sumljiv. Očitno jaz pred mesci še nisem bla, zdej pa sem:zmeden2: Zdej pa sploh ne vprašam več za gesla, ker je brez veze, pač ne bom tistih slikic gledala čeprav bi si jih rada.

Drugač pa se men zdi pametn da menjaš gesla če že hočeš bit zaščiten na tak ali drugačen način. Jaz pač nimam gesla, ker lahko frike najdeš tud kje drugje ne sam na internetu.

Kaj pa tiste ki pošilajo slike v revije (mama, moj malček,...)? Ma do zlorab lahko pride tako ali drugače pa če se še ne vem kako zaklepamo:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.1.2005 22:12:37   
StBarbara
se strinjam z Bagi...je res mal nerodno skos fehtat gesla....pa tko je lušno male cukre vidit :duda::duda::duda:..........se mi je že zgodilo, da je bilo geslo zamenjano. Nisem vedla da sem tako sumljiva :zmeden:
Bom pa samo javne albume gledala 8), če jih bo sploh še kaj
lp

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.1.2005 22:22:03   
Anonimen
Mislm, sumljiv. Če prvič vidim nick, potem ne dam gesla.

Miša, kako da ti ga nisem dala????? Evo, prec zdele ti ga pošljem:ups:

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
20.1.2005 1:57:31   
LEJLA
Ja jaz sem tud samo enkrat prosila za geslo (glih P&T)...mi je zopern...pa se, ko si v filingu, da bi pogledu tisti trenutek, ne pa da cakas zdej se na geslo:)-:zmeden:

drugace pa ponavadi odprem albume, ko ze vse zanimivo preberem na forumih....ponavadi od oseb, ki sodelujejo v debatah...nisem bila pa nikoli na tekocem z albumi;)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.1.2005 2:09:07   
Annny
Ah, jaz tudi menjam gesla- kaj pa je to takega?:zmeden2:
No ja, jaz sem prijazna punca in ne grizem, tako da mi lahko za geslo vsak mirne duše piše;)

LP:rozica:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.1.2005 8:50:36   
Pupica
LEJLA a mene?Hm..pa ga nisi dobila?

Jaz namreč delujem po načelu, če ne sodeluješ na forumu, potem gesla ne dobiš pa pika, ali ti odprem nov album in not željene stvari.

kako preverim.Dam v iskalnikk avtorja...če ga ni, je potem špijon.Adijo!

ja pa to sem samo jaz, ker morem še posebej pazit na tiste ki niso za v javnost, ker ... recmo da ma vsako tele (kravca) svoje veselje in da mam že tko občutek, da eni že zjutri s tem namenom vstanejo:)-

in kaj zdej...zaklenim albume, pol pa po 30 sproočil za geslo???Pa nimam časa odgovarjat, pa jih odklenem.No zdej bom tko naredila, nekaj bodo narejeni posebej za vas moje drage prijateljice, da ne bo treba spraševat, druge pa za tiste, ki si upajo vprašat.Še nobeni mi ga ni bilo težko dat(seveda pod pogoji zgoraj)

Kako vem da geslo ne gre naprej?Simpl, mam tak indikator...ma ja...ne vem !
LP
:rozica::)-:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.1.2005 10:06:21   
puncica
Jaz pa nisem več sumljiva :bravo::bravo::)- Ampak vseeno ne bom več težila za gesla, mi je ful zoprn. No slikce ki sem jih želela sem vidla, ful luštkan otročiček, sem jih mogla še kr enkrat pogledat. Zdej sem pa srečna :)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.1.2005 13:48:02   
StBarbara
Sm misnla, da ne bo več javnih albumov_pa jih je trenutno še cca. 600; vrh glave za gledat:bravo:

Morm priznat, da bi mi blo totalno bedno, če bi zvisela in ne dobila gesla, zato raje ne sprašujem :zmeden:...zdaj, ko vidim kake zahteve imate, pri Pupici sm že oplela verjetn :zmeden:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.1.2005 17:50:50   
Pupica
ne, ne nisi ST.Barbara!!!:)-:)-
sej vendar sodeluješ na forumih, itak pa pomoje moje ne bodo dolg zaklenen, ker nimam cajta vsak dan 30 dat geslo:)-
sem se pa odločla, da bom z albumov počistla vse najine slikice in skupinske(tako da bo v odklenjenih albumih le moja princeska:)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.1.2005 18:04:12   
StBarbara
kaj češ Pupica_maš toook popolarno princesko:bravo::bravo::bravo::bravo:

Jest sm si une u čebričku ogledala, pa še ful navdušla sem se zanj, ampak žal prepozno, saj bo mali star že 7 mes.

ok_torej ti bom težila za geslo :)-
lp

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.1.2005 20:58:59   
Pupica
ej to mi ful pomeni, k dobim vsak dan kakšno sporočilo, da sem keri pomagala, k so se odločal(no najbl za čebriček).Če iskren pvoem, men je najbl skrbelo samo to KAKO ZA :hudicek: NEJ TO IZVEDEM V LAVORJU???Mislim, ko prineseš domov tisto malo štručko, je res tako zelo mala, in krhka...
No pa smo vidli, da gre res super in se kopamo čist od začetka:)-

:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?