sprememba datuma vrnitve (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

karmy -> sprememba datuma vrnitve (20.1.2008 17:15:55)

Jaz sem prebrala na Easyjetu da se lahko spremeni datum odhoda do dva dni pred letom. a to tudi velja medtem ko si že v tisti državi, pa se odločiš da boš dlje časa? Lahko vseeno prestaviš datum?

Anonimen -> RE: sprememba datuma vrnitve (20.1.2008 20:14:28)

Datum lahko vedno prestaviš, če je na želenem letu prosto mesto. Vprašanje je samo, koliko ti prestavitev zaračunajo....

kofetek2010 -> RE: sprememba datuma vrnitve (20.1.2008 20:16:35)

Vprašaj kako je z odprtim datumom povratka.

karmy -> RE: sprememba datuma vrnitve (20.1.2008 21:10:20)

sem že pogledala.. sprememba leta me stane 26€ samo zgleda da bo treba gledati če je kar prostih mest... če sem prav prebrala lahko zamenjam let :

"Naši leti so fleksibilni, zato lahko spremenite ime potnika ali že rezervirane lete še 2 uri pred predvidenim odhodom prvega leta, če je želen let na razpolago, in s plačilom dodatne pristojbine."

samo to pomeni prvi let takrat ko grem gor lahko spremenim ali lahko tudi naknadno? ker Easyjet nima nobenega kontakta v sloveniji vsaj kolikor sem jaz gledala. pa na mejle tako ažurno pišejo kot tisti ki internetnih povezav sploh nimajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: sprememba datuma vrnitve (20.1.2008 21:12:25)

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

"Naši leti so fleksibilni, zato lahko spremenite ime potnika ali že rezervirane lete še 2 uri pred predvidenim odhodom prvega leta, če je želen let na razpolago, in s plačilom dodatne pristojbine."

Po moje je prvi let mišljen n anačin, da je to prvi let med večimi v istem dnevu, npr. Ljubljana-London, drugi bi bil pa npr. isti dan iz Londona za NY.

karmy -> RE: sprememba datuma vrnitve (21.1.2008 12:58:26)

torej po moji blond logiki ne bom mogla spremenit datum vrnitve ko bom gor v tujini?

Stran: [1]