Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tutto per il bambino v Monfalcone 20.1.2008 17:43:10
|
|
|
|
januskica
|
mi smo kupili par stvari tam za tamalo pred rojstvom ... naslov je pa : TUTTO PER IL BAMBINO ITALY, FRIULI VENEZIA GIULIA 34074 Monfalcone (Gorizia) Piazza Della Repubblica, 12 Tel: (0039) 0481-790162 ekoti link za zemljevid (upam, da dela ... drugače lahko greš na stran od peg perega in tam imaš vse otroške trgovine ... z zemljevidi) drugače je meni bolj všeč Io bimbo, ki je tudi v monfalconu.
|
|
|
|
RE: Tutto per il bambino v Monfalcone 20.1.2008 17:48:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, midva sva tam kupila voziček, avtosedež, previjalno, posteljico... Skoraj vse no! Dobila sva full popusta in daril. Super so! No, pa saj Io bimbo je tudi ok.
|
|
|
|
RE: Tutto per il bambino v Monfalcone 20.1.2008 18:12:27
|
|
|
|
december06
|
Mi smo tudi tam kupili za posteljico, previjalno, voziček. Je bilo zelo ugodno in še zelo prijazni so in ti svetujejo.
|
|
|
|
RE: Tutto per il bambino v Monfalcone 20.1.2008 20:53:33
|
|
|
|
masna
|
A so stvari dejansko cenejše kot pri nas?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?