zoom zoom -> RE: aprilski lumpi 07 (2.2.2008 19:36:49)
|
Starejšemu vročina še vedno ni padla. Kar vstraja na 39*. Trenutno ima 39,1*, ampak trenutno lepo večerja, pije pa res bolj malo. Taška: točno vem, da mora bit vročina 3 dni, da kaj pokaže, samo Calpol mu zgleda res nič ne pomaga. Na Metelkovo sicer danes ne bomo šli, mu bom pa zdej ko povečerja poskusila poturit pol Lekadola (mogoče bo kaj bolj nucalo). Najraje bi mu dala pa svečko, samo kaj ko bo potem dretje,... Sem pa prejle dala tamalo v poteljico in je zaenkrat še tišina. Mogoče je pa celo zaspala. Kar se pa hrane tiče, pa jaz tamali dajem vse kae jemo mi. Če se mi pa slučajno za naju ne ljubi kuhat (starejši itak je v vrtcu), ji posebej skuham, sicer je tiskto kar jemo mi. Je pa hecna, ker sadje, če ni zmiksano ne bo jedla, recimo makarone pa brez problemov poje, če jih samo z vilico malo pretlačim. Solim normalno. Sem ju pa danes oblekla v maškare, samo toliko, da je sinko probal, kako mu pristaja. Tamali sem pa njegov lanski kostim oblekla. Sta bila prav lušna. Sem ju pote še malo pofotkala, bom dala slikco v album malo kasneje lai pa jutri. Na parih slikcah se mu prav vidi, da je bolan, ene dve sta pa res odlični (to mislim skupinski), tamala je pa itak razred zase. Moram končat, se je začela v sobi dret.
|
|
|
|