katja pv -> RE: aprilski lumpi 07 (30.1.2008 21:57:15)
|
Danes ste pa dobro in doooolgo debato vrgle. Sem se kar nasmejala [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] No, da ostanemo na temi. Mi smo včeraj tudi [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] in danes bomo tudi [sm=jezicek.gif] IZVIRNO SPOROČILO: aischa kaj zdaj štajerke jaz grem drugi teden v torek na izpit v mb a je katera za kavo tam nekje po 14.00 Na pusta imaš to? Jaz načeloma lahko pridem, se pa moram prej dogovorit z varuško, da ga bo imela popoldan in ga bo peljala na pustni sprevod, drugače bi bilo z obema kar malo divje. Moj mobi pa tudi že imaš kajne? Dopoldan, ko je bilo tako lepo sonce sem šla na obisk in smo bili noter. Popoldan, ko pa je pihal neprijetno mrzel veter, sem pa šla z obema ven za 1:30h [sm=zmeden.gif] Naju je z Matijem kar malo premrazilo, Ana pa je spala kot polh vsa zavita v bundo, šal, kapo, zimsko vrečo. Smo kar morali iti na sprehod, ker je bila Ana taka tečka - ni spala cel dan in sploh ni in ni hotela zaspati, da ni bilo druge kot se spokat ven na zrak. Kondomi: tudi meni niso najbolj všeč, so pa res boljša varianta kot "spusti in iztiri" [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|