hariba -> RE: aprilski lumpi 07 (30.1.2008 17:30:54)
|
No vidim, da se imate pa zelo zabavno, večino sem prebrala in se po dolgem času spet enkrat ful nasmejala. Danes dopoldan sem imela servserja, je prišel plinsko peč popravit. Hvala bogu ne bomo na mrzlem, zdaj, ko so napovedane bolj nizke temparature. Pol sem vse 3 k zobarju peljala, tamalo v glasbeno in najstarejšega na trening. narečje Če bi jaz pisal po Kozjansko verjetno vsake druge besede en bi razumela. Moje mame zagotovo ne bi.Ker pa jaz že dolgo živim v Celju, kjer je baje najlepše slovensko narečje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image] in tudi službo imam takšno, da si ravno ne morem privoščit nerazumljivega govorjenja se me menda, da kar o.k. razumet. Naglas pa je še zmeraj malo kmečki. laraaa Ja sem za, da se zmeniva, pa še sabri in morda še kakšna se nava bo pridružila. V nedeljo ne morem, ima tašča rojstni dan, gremo najprej na kosilo in nato na ptujski karneval. mirena moram preiskusit sabrin nasvet, meni se zdi, da se mojih ne da otipat. varstvo Sem se odločila, dagre z marcem kar v vrtec, pa bo kar bo. Sem sosedo danes ponovno vprašala, če bi bila pripravljena Zojo do septembra čuvat, pa je rekla, da bi, ampak ji je z marcem obljubljena ena služba. Grem pogledat, če je tamalemu uspelo nalogo nakracat.
|
|
|
|