hariba -> RE: aprilski lumpi 07 (3.3.2008 19:36:53)
|
lonib meni je pa voziček ful frajerski, jaz imam podobnega chicotovega, samo, da ima še zimsko vrečo, pa lupinica je šla gor. Kolesa ima pa taka kot tvoj. zoom zoom Ja malo pre 13h sem šla po njo, ob 12.30 bi mogla napisat. ob 13h grejo spat, danes pa tuid jutri še ne bo tam spala. Pol ure je vpila baje, ko je ugotovila, da me ni, ko sem jo odnesla iz garderobe je pa tudi. Ko sem jo obuto postavila na tla je htela kar nazaj in kazala na vrata. Kar se pa tiče žepnine dam pa vsakemu 30 € na mesec. Saj jim jaz tudi še dam, če morejo v šolo nest denar in jim kupim in plačam vse potrebno. To sem pred leti uvedla, da se naučijo z denarjem ravnat in smo rešili problem teženja v trgovini pa to bi pa ono bi, pa saj si plačo dobila...,tako da vejo, da ne moreš ves denar porabitn prvi dan, če ga pa ga pol pač nima. Tako, da sladkarije, pa razne ne nujno potrebne drobnarije, pa če grejo v kino s prijatelji si morajo plačat sami. Zoja je pa zdaj ful jedla solato iz kuhane govedine, paradižnika in paprike, tudi malo kisa na žličko pa rženo žemljico zraven, ji gre to bolj v rit kot pa mlečne kašice. Sem ji na drobno sesekljala, ker je obračala glavo proč od keksolina in kazala s prstom na našo skledo. Smo vsi namreč bili za mizo.
|
|
|
|