zoom zoom -> RE: aprilski lumpi 07 (25.2.2008 14:11:02)
|
Gaja tudi mene zanima kje si jih naročila. Je pa ri nas starejši tudi imel sončna očala (je bil še mlajši kot je zdajj TAja) in jih je pustil gor. Ga je zgleda res sonce tako motilo. Je pa pri nas danes spala točno 10 minut v avtu in to je od 7h vse kar je bilo. Sicer ni ne vem kakp blazno tečna, samo ne ve čist točno, kaj ji manjka. Se pa premika po celi denvno sobi. Si najprej ogleda, kje je kaj zanimivega, potem se pa na trebuh vrže in obrne v pravo smer, gre rikverc, če je kakšna ovira, se spet obrne in gre rikverc dokler ne pride do tistega kar si je zamislila. Vems ko sem to pisala, je prišla do likalne deske in podaljška na tleh (seveda priklopljenega - rajši ne pomislim, kaj bi se lahko zgodilo) in je bil atako huda, ko sem jo odnesla stran. Ja bo treba zdej začet take stvari pospraljat in dat v vtičice varovala. Upam, da jih dobimo čim prej. Sicer se sama še ne zna vsest, ampak pride pa res kamor si zaželi. Dopoldan je prišla do računalnika in iz poličćke vse CD-je dol zmetala, pa že začela pritiskat na gumb računalnika. Sem ugotovila, da je ogromno stvari pri nas , ki ni narejeno za take male radovedneže. Bo treb a malo reorganizirat. PRi 3 letniku (oz. 2 letniku, ko smo se preselili) sploh ni treba, da je vse zaščiteno in na mestu, pir 10,5 mesečnici pa.
|
|
|
|