|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Adijo tabletke!
19.1.2005 10:18:57   
DrejcDrejc
Meni so tabletke krojile celih 10 let življenja tam od 18. leta naprej, pa me zanima, a se nahaja tukaj kakšna bejba, ki mi lahko svetuje iz svojih izkušenj, kako zadeve potekajo od tu naprej? Prišel je pač čas, ko sem izstopila iz lastnega egoizma in pustila materinskemu nagonu na plano. Z mojim dragim si želiva ustvariti novo življenje, plod ljubezni, nekaj samo najinega in seveda najlepšega na svetu, kot so pač vsi otroci. Pa iščem sorodne duše za čvek. Bom vesela, če poklepetate z mano! Pozdravček!
:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Adijo tabletke!
19.1.2005 10:23:22   
baguSka
Od tu naprej se pa sprosti in uživaj!:):)-

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Adijo tabletke!
19.1.2005 10:25:43   
Skye
Pozdravljena:bravo:

Tukaj je polno sorodnih duš in rade te sprejmemo medse.

Pozdravček
:rozica:
Skye

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Adijo tabletke!
19.1.2005 10:25:50   
petja
Hej, pozdravljena med nami.

Jaz tabletk ne jem že 2 leti, čeprav sva se šele junija 2004 odločila, da bi imela :duda:.

Kaj te čaka? Lahko ti povem samo iz svojih izkušenj: menstruacijo imam na 28 do 32 dni (ni več tako točna kot je bila prej), ovulacijo veliko bolj čutim (špikanje v spodnjem delu trebuha), pa moja menstruacija je veliko bolj boleča. Še posebej 1. dan - takrat moram nujno vzeti kakšno močno tableto proti bolečin, saj me tako boli, da me na bruhanje sili.

Drugih sprememb pa pri meni ni bilo.

Veliko :sloncek::sloncek::sloncek: in da boš čim prej :nosecka:.

Lp, Petja

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Adijo tabletke!
19.1.2005 10:26:18   
žužu
samo veselo na delo, pa čimprej eno pikico. je najlepše doživetje v življenju, meni verjemi. sem doživela že dvakrat, sedaj hočem še tretjič. oziroma bom še tretjič....upam, da kmalu!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Adijo tabletke!
19.1.2005 10:26:18   
cmokec
Od tu naprej si dobrodošlja med nami, veliko :sloncek::sloncek:, pa bo.

cmokec

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Adijo tabletke!
19.1.2005 10:27:46   
koala
Hoj sorodna duša. Upam, da se ne bosta predolgo trudila, sicer pa tukaj smo, da jokamo, pa se veselimo, pa jezimo....

D:bravo:O:bravo:B:bravo:R:bravo:O:bravo:D:bravo:O:bravo:Š:bravo:L:bravo:A:bravo:

Koala

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Adijo tabletke!
19.1.2005 10:31:34   
wawa
:bravo:Dobrodošla :bravo:in :bravo:čestitke:bravo: pri odločitvi :rozica:

Ej iz svojih izkušenj, mnenja so zelo različna, eni pravijo počakaj eno svojo M, drugi počakaj 3M tretji 6M, odločitev je tvoja. Je pa res zelo veliko punc ki so zanosile, takoj pa ni bilo nič narobe.
Jaz sem nehala jemat novembra, pa sem rekla da bom počakala 3M, čeprav sem že zelllloooooooo neučakana, torej je odvisno tudi od tega kako dolgo bi zdržala z čakanjem.

Lep pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Adijo tabletke!
19.1.2005 10:44:51   
simonas
Dobrodošla!

Meni se je ciklus po prekinitvi takoj uredil, vendar žal še nisem :nosecka:, vendar pa upam, da kmalu bom. Ti se kar sprosti in uživaj, pa bomo skupaj čakali na rezultate.

Simona

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Adijo tabletke!
19.1.2005 10:58:20   
DrejcDrejc

Ejjj, super ste! Nisem pričakovala toliko in tako hitrih odgovorov! Hvala za dobrodošlico!

Ja, ravno to me je zanimalo, kakšne so izkušnje oz. mnenja glede čakanja, mesec, dva tri,... je res nevarno za plod, če takoj zatem zanosiš? Glede na to, da ne uporabljava nobene zaščite, le "pravočasni umik", se kljub pazljivosti zna kaj zgoditi... in potem bi bile tukaj skrbi, da bo kaj šlo narobe...

Me pa res zelo zanima, kako bo moje telo reagiralo na abstinenco od tabletk! Zgleda, da imate punce precej pozitivne izkušnje.

In kaj menite o jemanju folne kisline? Sicer pa so menda to bolj ali manj vitamini, a ne?

Hm, sicer pa velja, carpe diem, vsak dan je čudovit! Tudi vam tako želim, bodoče, želeče in uresničene mamice! Lepo je klepetati z vami!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Adijo tabletke!
19.1.2005 11:00:39   
žužu
jaz sem prvič zanosila takoj po prenehanju kt. vse je bilo okej, rodila sem sina, težkega 4550 g.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Adijo tabletke!
19.1.2005 11:12:14   
baguSka
DrejcDrejc!
Jaz sem KT prenehala jemat oktobra 2003, na otroču pa sva začela delat 2004. No takrat sva se pač začela o tem bolj intenzivno pogovarjat...:ups: Meni se je ciklus od takrat zelo spremenil in ga imam še vedno nekje od 36-39 dni.
Kar se tiče nevarnosti pravijo da je res bolj priporočljivo počakat, je pa že veliko deklet rodilo zdrave fantke in punčke, čeprou so s KT ravno prenehali ali pa še to ne.
Folno kislino pa že lahko začneš jemat, saj nikoli ne veš kdaj se pikica prime, priporočljivo jemanje pa je že 3 mesece pred načrtovano zanositvijo. Jaz sem na začetku jemala Tifol, sedaj pa imam Kalcipan, ker vsebuje še železo in dva druga vitamina, ki jih potrebujemo.
Vso srečo in čimvečkrat se oglasi!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Adijo tabletke!
19.1.2005 11:13:08   
baguSka
Oj, sm pozabla še dodat da OKTOBRA 2004!:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Adijo tabletke!
19.1.2005 11:13:29   
KIRA
Živijo!
Glede folne kisline - jaz sem jemala Tifol. Sem pa včeraj v eni oddaji videla da je v oni zeleni cvetači - ne vem kako se ji že reče, folne kisline ogromno, pa še nekih vitaminov. Jo priporočajo nosečnicam. 9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Adijo tabletke!
19.1.2005 11:23:04   
DrejcDrejc
Kako to, Baguska, da si prenehala jemati KT (hm, počasi se bom navadila na te vaše kratice, madonca jih je in včasih moram prebrat par sporočil, da zaštekam, kaj pomeni... uh uh me še čaka izobraževanja!) celo leto pred odločitvijo za bebico? In zdaj nosiš v sebi že par mesecev novo življenje? Ejjj, kako lepo!
Se bom še oglašala tule, ste fajn punce!Zgleda, da mate kar dosti časa štrkat po netu, jaz tole med službo počnem, ampak kaj potem, to je za dušo!

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Adijo tabletke!
19.1.2005 11:23:09   
baguSka
A brokoli?

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Adijo tabletke!
19.1.2005 11:26:59   
DrejcDrejc
Si mislila na brokoli?

Ej, a imate punce kakšen slovar kratic kje tu, kaj so CR, IVF, ICSI?

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Adijo tabletke!
19.1.2005 11:29:07   
KIRA
CR CARSKI REZ

IVF IN VITRO FERTILIZACIJA - OZ. UMETNA OLODITEV v epruveti

ICSI - TOČNEGA OPISA NE VEM, je pa neke vrsta selekcijonirana umetna oploditev, oz. oploditev v epruveti

ja brokoli je bil.

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Adijo tabletke!
19.1.2005 11:29:44   
baguSka
Drejcka, jst sm jih nehala jemat zato ker sem imela fuuuull neznosne glavobole. Skor vsak dan. In sm 1x bla na obisku pr znanki in me je spet bolela glava. In mi je le eno vprašanje postavla: če jemljem KT. Prikimala sm in je rekla,da jih je ona tud jemala in je tud mela strašne glavobole, ko pa jih je nehala jemat pa tud enga ni več mela. Povedala je še, da pozna več takih punc, zato sm poskusla tud sama in RES! Odkar sm jih nehala jemat, tud enga glavobola nism več mela. Vsaj ne takega, pa še slabosti so me minile!
Glede novega življenja: sploh še ne vem če sm nosečka. Če pa sm tako kot pravijo druge, sem pa šele nekaj tednov. Od zadnje M jih bo jutri 7!:)

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Adijo tabletke!
19.1.2005 11:29:52   
KIRA
icsi - če te točno zanima, moram pogledat v svoje papirje...

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Adijo tabletke!
19.1.2005 11:38:39   
TANTRA
Ojla. Jaz sem v druge zanosila takoj po prenehanju jemanja tablet. Hčerka je zdrava in mislim, da ni nič narobe če zanosiš takoj. Je pa bolje počakati 3 mesece, da se telo razstrupi.
Tudi jaz sem jih jemala 10 let, sedaj pa je že 48 dan, moje M pa ni. Jemljem Folicin, vitaminske tbl. saj bi rada kmala spet postala mamica (tretjič).:nosecka:
Rada se imejta in želim vama čimprej eno luštkano bebiko.:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Adijo tabletke!
19.1.2005 12:03:08   
MašaS
Zdravo!

Se opravičujem, ampak nisem še slišala za Folicin tbl. Jih lahko dobiš brez recepta? Ali mogoče veš, če so boljše kot Tifol?

LP,
MašaS

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Adijo tabletke!
19.1.2005 13:06:30   
A & T
Najprej lep pozdrav:),

jaz sem KT jemala 7 let in po prenehanju sem takoj zacela jemati Tifol, tri mesece pa sva uporabljala kondome, saj sem se odlocila za 3-mesecno pavzo. Pri KT je bil moj ciklus vedno na 28 dni, se na uro sem vedela, kdaj bom dobila perilo, zdaj pa je malo drugace. M dobim od 31 do 34 dni. Za nama pa je en neuspel poizkus zanositve, cez teden dni bom izvedela, ce nama je ta mesec uspelo.

Aja, imam pa ze enega otroka, ki je star skoraj 7 let.

Lepo se imej in pisi se kaj,

cao, Andrea:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Adijo tabletke!
19.1.2005 15:27:43   
DrejcDrejc
Hm, hvala za razlago kratic ... ne bomo komplicirali, prav? 8)
Tabletke s folno kislino se dobijo z ali brez recepta? Sem še frišna, pa moram še vse malenkosti spraševati, pa saj same veste kako je to, ko si šele na začetku nečasa in se začenjaš učiti...
Je pa zanimivo, he he!

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Adijo tabletke!
19.1.2005 16:04:45   
emaa
Tabletke so brez reepta, tifol stane cca 900 SIT, vsebuje 30 tablet.
Pa dobrodošla
LP:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?