maja1977 -> cakanje na komisijo (19.1.2005 11:40:49)
|
Zdravo! No pri meni je bilo tako... Prvič sem bila na bolniški od 01.12., moja zdravnica je napisala predlog za komisijo že isti dan za komisijo za komaj 27.12. No pošto, da mi niso podaljšali sem dobila 29.12., da pa imam bolniško do 31.12., tako da sem prav čas zvedela, kako in kaj. Tako da sem šla 03.01 veselo v službo, kljub mojim bolečinam pri mojem pikcu, da o križu niti ne govorim.. No 05.01. sem imela kontrolo, G mal znori, ker mi niso podaljšali, pri UZ pa ugotovi, da pikec hoče ven - da mi "grozi" PREDČASNI POROD!!!!! Me je skor kap.. Sem šla z izvidi k zdravnici, nakar takoj napiše predlog za komisijo, že v soboto 08.01. dobim pošto da sem v bolniški do 17.02., saj se mi 18.02. že začne porodniška. No še dobro da ni blo kaj narobe tista dva dni z mojo pikico, ko sem se matrala v službi..., ker mi pametnjakoviči na komisiji niso podaljšali! :grrr::grrr::grrr: Tako da po moje pokliči sestro in jo vprašaj kdaj gre na komisijo, tak mora vedet, pošta pa pride priporočeno. No jaz sem iz Celja in tu je že znano, da ful težko podaljšajo... Upam da ti bodo podaljšali, ko bo šlo na komisijo...:bravo: Lp Maja 33t :modri:9nebesa
|
|
|
|