SNEG (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

BUČKO -> SNEG (19.1.2005 9:45:01)

:bravo:Pa smo le dočakali sneg.A se ga kaj veselite punce,jaz se ga če sem takole doma.Zanima me a ve oblečete svoje srčke v pajaca in ga date v lupinico?:zmeden:Meni to ne rata ker je enostavno preveč,že mal debelejša jakna ga nervira:sloncek::zajcek:
Kako je za juter a se velja za:kava:

Pa uživajte v snegu:rozica::miska:

spacey -> SNEG (19.1.2005 10:05:05)

Srečni vi! Mi ga pa nimamo, :(( pa tako si ga želim že dva meseca... :( :(( No, mogoče pa še bo...srčno upam, ker si ga res želim in to res, močno močno. 9nebesa

Lp;
P 9nebesa 32t

lin -> SNEG (19.1.2005 11:29:23)

SPACEY!
Mislim da se bo na sneg kr treba zapeljat!Sej veš kako je pri nas!
Še ko zapade,je ves kažin ker nismo pripravljeni pa pol je cela panika.S taxiji v službo itd.
Se spomniš,pred 2-3leti ko je zapadlo in je bil Beli križ nevozen celih tri dni,ker so pozabli posipat sol?
Grave!

NinaŠ -> SNEG (19.1.2005 12:12:41)

Pri nas je snega le za vzorec (2 cm). Me je zjutraj navsezgodaj zbudil plug, ki je šel po naši ulici in sem bila pač prepričana, da ga je končno nekaj navrglo... ko vstanem pa vidim, da ga praktično nič ni - plug :zmeden: ? (ko ga zapade 10 ali več, pa čakamo cel dopoldne, da našo ulico splužijo).
LP

BUČKO -> SNEG (19.1.2005 12:50:10)

:bravo:Ja na primorskem ga verjetno ni pa se zapeljite na gorenjsko tu ga je le za vzorec pa vseeno.Ja 2-3 lera nazaj je bilo pa noro.Meni je glih prav da ga ni ful veliko:sloncek:tako vsaj kam prides:kuza:

kimi -> SNEG (19.1.2005 13:48:44)

Pri nas snega že skoraj ni več:grrr:

Stran: [1]