Mirena? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

jasnika -> Mirena? (19.1.2008 21:46:06)

Pozdravljene,

zanima me za tiste ki imate izkušnje z mireno, če mi znate svetovat.Mireno mi je ginekologinja vstavila v začetku decembra, sedaj pa že 3 tedne krvavim, ne rjav izcedek, ampak močno rdeč, občasno imam bolečine v trebuhu, včasih mi je slabo in to je to.Kaj menite, je imela katera podobne izkušnje??

lp

Sandrin -> RE: Mirena? (19.1.2008 22:14:39)

Najbolje, da obiščeš ginekologa. Ali pa na MON-u povprašaš Pušenjaka kako je s tem.

Lumpi -> RE: Mirena? (19.1.2008 22:15:25)

Mislim, da bi bil čas, da pokličeš svojega G - mislim, da celo piše da naj bi v primeru slabosti takoj obiskali G.
jaz z njo drugače nimam težav - niti na začetku jih nisem imela - no,  le 3 dni me je malo zvijalo.

Gina -> RE: Mirena? (19.1.2008 22:24:49)

Ne, mene ni nič bolelo, niti mi ni bilo slabo, sem pa imela izcedek zihr tudi 3 tedne, samo ne glih rdeč. pokliči G, pa vprašaj.

valči -> RE: Mirena? (19.1.2008 23:50:02)

Jaz sem imela skoz krvave izcedke,prvih deset mesecev redno,samo švoh so bili.
Po malo manj,kot dveh letih sem jo dala ven,ker smo hoteli še eno bebico.
Jaz bi na tvojem mestu poklicala.Ginekolog je rekel,da če se več,kot dnevni vložek umaže in to dolgo časa traja,poklicat.

Jaz sem trikrat vmes hodila,pa je bilo vse vredu,ko je pogledal zadevo.Je rekel,da sem med tistim 1 %,ki ne prenašajo.

jasnika -> RE: Mirena? (20.1.2008 4:22:36)

ok hvala vam za nasvete, bom poklicala v pon ginekologinjo in bomo videli, upam samo da ne bom rabila dat ven, ko pa je tako praktična ta mirena.

lp in lahko noč

Stran: [1]