ms3 -> RE: Katere prsne blazinice? (19.1.2008 21:21:38)
|
poskusila sem jih veliko, na koncu sem pristala na muellerjevih ker so glede na ceno zelo dobri. imela sem veliko mleko, zato je bilo zam pomembno da sprejmejo čim več tekočine in da so ugodni, ker sem jih veliko porabila. lestvica glede na moje izkušnje: 1. AVENT- (cena okoli 2000 sit, 50 ali 60 kosov, zdaj se ne spomnim) - zelo dobri, vendar predragi, so zelo vpojni in udobni, precej tekočine sprejmejo 2. BEAUTY BABY-MUELLER - (cena nekaj manj kot 400 sit, 30 kosov) - so ok, ne puščaja, kar veliko tekočine zadržijo, zračnost zadovoljiva. če jih moraš veliko menjat (jaz sem jih porabila tudi do 7 na dan na eno joško) zelo priporočan 3. TO TO TOSAMA - (cena okoli 600 sit, 30 kosov) - zračni so zelo, zadržijo pa manj (količinsko) tekočine kot ostali, so zelo udobni in najtanjši od vseh kar sem jih imela (nosim jih zdaj, ko sem še noseča in mi že curlja) 4. FIXIES - (cena okoli 550 sit, 30 kosov) - ok, bolj zračni kot dm-jevi 5. BABYLOVE-DM - (cena okoli 550 sit) - ok, vendar meni so puščali na sredi, čeprav naj bi imeli zaščitno plast, zračni še kar muellerjevi, fixies in dmjevi so si sicer zlo podobni.
|
|
|
|