|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   P. Postojna - koliko dni ležiš po porodu?
19.1.2008 15:15:47   
Maggie
Sprašujem zato, ker bi rada tja poslala telegram. Sorodnica je rodila v petek zvečer, na pošti pa pravijo, da bo telegram dostavljen šele v ponedeljek in še to ne vedo, ali dopoldan oz. popoldan...

Bi ful prosila za hiter odgovor! Hvala! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: P. Postojna - koliko dni ležiš po porodu?
19.1.2008 15:30:28   
želva
sem rodila v petek ob 00.12 torej komaj v petek, pa sem šla v torek domov!
Ti kar pošlji

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2008 15:49:10   
skuštrana
Ležiš 4 dni, torej 4 dan po porodu greš domov. Če se dogovoriš in je vse ok lahko greš domov tudi 3 dan.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2008 15:52:47   
Maxica
Tako kot pravi Skuštrana, ja, v primeru, da je navaden porod (torej ne CR) in če otrok npr. nima zlatenice vmes.
Jaz sem prvega otroka tudi rodila s petka na soboto, pa je dobil tretji dan zlatenico in sva šla šele v četrtek domov. Po moje bo v ponedeljek komot še dobila telegram, sicer ji ga pa domov pošlji, pa ji ga bodo od doma prinesli.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?