|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Roza izcedek
19.1.2008 14:35:17   
Anonimen
Pozdravljene!

Včeraj bi mogla dobiti tečko. Namesto tečke sem dobila zvečer malo rozastega izcedka,ki se mi je polil po vložku. Potem nič več,do zdaj nič. Trebuh me sicer boli ampak ne tako kod ponavadi pred tečko. Občasno mi je slabo,prsi imam napete boleče,včeraj neznosen glavobol. Ne vem kaj naj....ali je imela katera vgnezditveno? Ali vas je tudi kaj bolelo? Povejte mi prosim. Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Roza izcedek
19.1.2008 15:39:13   
Naja30
To so lahko znaki za user posted image  ali user posted image  Počakaj, da ti bo zamujala in naredi test, takrat boš zagotovo vedela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2008 16:37:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

To so lahko znaki za user posted image  ali user posted image  

Se strinjam z Najo, ker ti že zamuja počakal za sigurno še kakšen dan, da boš videla kaj se bo iz tega izcimilo in potem naredi test. Držim pesti!

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2008 22:05:26   
Colicka
A je kaj novega? Treba je počakat, tud jaz sem imela dva dni roza izcedek, potem je pa prišla user posted image  ... :(

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2008 9:04:54   
Tejchy
Tud jaz menim, da je to lahko znak za user posted image  ali pa za user posted image ... Tudi sama sem večkrat pred user posted image  imela roza izcedek. Januar pa mi je namesto user posted image  prinesel user posted image . Tako da... nikoli ne veš. Držim pesti zate...

lp

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?