|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi pregled
19.1.2005 7:37:42   
august
Živjo punce,
jaz sem bila včeraj na prvem ginekološkem pregledu. Videla sem najinega pikeca in poslušala njegov srčni utrip. Bila sem v 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa.
Ne morem vrjeti kako mu srček hitro utripa. rvi pregled je res krasno doživetje!!!!Lepo se imejte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prvi pregled
19.1.2005 9:23:41   
PBJ
Verjamem, da si uživala ob pogledu na malo pikico in bila v 9nebesa.
In vsak naslednji pregled je novo, krasno doživetje...

Lep pozdrav in lepo nosečnost.:rozica:

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prvi pregled
19.1.2005 11:13:12   
Kety
:bravo: august!

Pa si dočakala prvi pregled! Ful fino, ane, ko vidiš utripek! Komaj čakam na svoj drugi pregled, ki ga imam točno čez en teden!! Takrat se bo bolje videlo!

Koliko pa je velika tvoja pikica??

Velik sreče še naprej!

Kety!

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prvi pregled
19.1.2005 11:37:43   
august
Velika je 1,5 cm. Koliko pa je bila tvoja velika ko si bila na prvem pregledu? Mi je pa zoprno, ker imam od včeraj rjav izcedek. Namreč pri jemanju brisa me je malo ranila.

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prvi pregled
19.1.2005 12:51:37   
barby*
:bravo::bravo::bravo: upravičeno si v 9nebesa...to je res nori občutek...jaz sem prej govorila, ja ja si lahko predstavljam kako je to..pa niti slučajno ni tako!!!to je treba doživet9nebesa9nebesa9nebesa

Čim lepšo nosečnost ti želim!!1

pa pa
barby:metulj: in :love:31.t

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prvi pregled
19.1.2005 15:10:24   
Kety
Jaz sem imela UZ že v 6 tednu, tko da je bila pikica velika le 4mm. Fuuuul mala, no 26.1. mam pa drugi pregled in mi bo določila PDP!

Ti sporočim velikost!

Uživaj!

LP Kety

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prvi pregled
20.1.2005 16:41:35   
nita
Mislim, da mi je bil prvi pregled najlepši od vseh - prvič sem vidla našo pikico in šele takrat sem dokončno dojela, da je nekaj ževega pod mojih srčkom - in bilo je nepopisno lepo!!! Tega ne more razumet nobena, ki tega ne doživi, ker besede pač premalo povedo.

Uživaj svojo nosečnost - to je zelo lepo obdobje, moje se bo pač kmalu končalo (ampak ne bo potem nič manj zanimivo in lepo :love::love::love: ).

L.P. Anita (37t):rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?