Baguška - a si ...? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

A & T -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 7:30:46)

srecka :nosecka: mislim?

Se vedno drzim pesti zate, da si danes zjutraj zagledala dve :modri::roza:.

Javi, da ti bomo lahko cestitale.

Cao, Andrea:kuza:

dory -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 7:31:47)

UUU tud mi2 drziva pestke :):pujs:

anadejka -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 7:43:24)

U jest tut Baguška :bravo: :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Dej hit povej!!!

Skye -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 7:57:01)

baguska še vedno držim :miska::miska::miska:

žlička -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 8:13:00)

cakamooooooooooooooooooooooo, pri meni tudi se ni :hudicek:, zamuja 3 dni:zmeden:

sporoči nam, drzim :miska:

Teya -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 8:21:26)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

baguSka -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 8:30:35)

:)-:)-:)- Kok ste neučakane!!!:)-:)-:)-

Moram vas razočarat, da testa še nism nardila ker ga ne upam..:ups: Sm neumna a ne :zmeden: Kr roke so se mi tresle pa mi nikakor ni uspel..:ups: Pa sm klicala mojga kdaj bo doma in me je presenetu, da bo že dons zvečer, tko da bo on držu palčko, če se mu bojo kej manj roke tresle!:)-:)-:)-

Sm vesela da še držite :miska::miska::miska: zame in moram rečt, da o M pa še vedno ne duha in sluha.:zmeden2:

p.s.:Še 1x se vam globoko opravičujem in vsaki pošiljam eno :rozica:; pa še to: sem baguska ne baguška, ampak v končni fazi sej je vseeno.:) (ampak me je že več punc to vprašalo na privat in sm se odločla da raje napišem javno)

Rada vas mam babe!!!:love::love::love:

žužu -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 8:32:24)

baguska, držim pesti, naj bo...:miska::miska::miska::pujs::pujs::pujs:

Skye -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 8:37:30)

baguska jaz si pa tle že celo jutro nohte grizem od nervoze ali ti je ratalo ali ne:)-:)-:)-

Pa saj te razumem, da hočeš počakati dragega.

Držim :miska::miska::miska: na nogah....roke so mi že skoraj odmrle:)-:)-

cmokec -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 8:47:12)

Baguska, jaz tudi čakam na dobre novičke :zmeden2:

Do takrat pa :pujs:, da ti pomaga gledat :modri::roza:.

cmokec

baguSka -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 8:48:59)

:)-:)-:)- Ja Skye nohtke pa le pust, da bo meu še tvoj dragi neki od tega!:)-:)-:)-

Fuuuuull mi je čudno, ker je že vse tako kazalo na to, da bo M prišla (bolečine v jajčnikih, ledvica, prsi, pretakanje..), zdej pa že 2 dni nobenih znakov več..:zmeden: Res ne vem kaj se to dogaja. Kar mi je pa še huje je pa to, da imam T čisto normalno in nič visoko.:zmeden: Prsi me sicer še vedno rahlo bolijo, ampak čisto na drugi strani kot ponavadi, spet pa je smešno in čudno, da bradavice pa komi čutm..:zmeden: Joj joj, tile hormončki nas res dajejo. In kar bo na koncu še najbolj smešno - spet bo prišla :hudicek: M in pokazala kako se dela..:grrr:

No naše pravilo: dokler je ni je upanje!:)-:)-:)-

Skye, malo popusti stiskanje, da te ne bo še u nogo prijeu krč, sej baje tud figice pomagajo..:):)-

Andy13 -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 8:56:18)

Baguska,

no, da še tukaj ponovim...jaz pa sem ga danes zjutraj naredila (CB) in je negativen.
M ni prišla in je tudi nočem na obisk.
Imam pa boleče prsi, pa grozovito me špika v jajčnikih, taka čudna sem...no, zutraj sem bila malo žalostna, ampak dkler ne pride :hudicek: se ne vdam! ;)

Pošiljam ti veliko sreče za zvečer! Pa, da bi test pokazal +! Joj, kako bi bila vesela zate! :duda::duda::duda:

Pozdravček, Andy

sonjakk -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 8:57:33)

Raje jutri zjutraj naredi test, da bo bolj natančno pokazal....

Skye -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 8:59:34)

andy, saj veš dokler ni :hudicek: M je upanje......

Prav imaš ne se vdat...če ne bo ta mesec, bo pa naslednji;)

wawa -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 9:00:04)

Tole je že rahlo nevarno, vse tok stiskamo pesti, da nič ne moremo delat, bomo vse ob službo,.......:zmeden:, ja veste gospod šef, res ne morem, ma veste je to tko, da morem pesti sriskat, ja res nisem jast nič kriva.....:);).

Teta :hudicek: se nas pomoje vseh tako boji, da si k tebi sploh ne bo upala pridet, ti povem - ne bo je.

Pa saj veš :miska::miska::miska::miska:!

Pozdravček!

Andy13 -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 9:03:16)

Skye, hvala za vzpodbudne besede. Pošiljam ti šopek :rozica::rozica::rozica:

Če ne bo pa naslednji mesec! ;)

Skye -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 9:04:03)

baguska figice mam itak zate na strani:)-:)-

baguSka -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 9:28:40)

No vidš Andy13, jst ravno iz tega razloga raje še nism nardila testa. Še kakšen dan bom počakala, oz. verjetno do dons zvečer ali jutri zjutraj. Če v tem času še vedno ne pride M, potem bo v igri lulanje testa!:):)-
Nočem bit prehitr žalostna in nočm da mi test pokvari dan.
Tud jst bom zlooooo vesela zate in upaj tud ti dokler M še ni!:) In seveda držim pesti zate!:miska:

Do takrat pa veselo :sloncek::sloncek::sloncek:!:):)-

baguSka -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 9:29:22)

Skye a ta suhe!?:)-:)-:)- A nisi včeri vseh pojedla?8)

Skye -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 9:33:11)

ne nisem še....sem si naredila zalogo, tko da nič bat....;)

baguSka -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 9:38:34)

Kar prvošči si jih..ti jih odstopm.. Če sm nosečka itak ni več treba da jih jem!:)-:)-

Ko bom zvedla da nism, bojo pa itak že v tvojmu želodčku!:)-:)-:)-:)- In takrat bomo zvedli da si nosečka ti!:sloncek::sloncek:

Hmm..neki čudno me je spet začelo bolet tam uspodi.:zmeden2:

Skye -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 9:42:32)

baguska, poskušaj se zdaj sprostiti in pozabiti na to do večera, ko pride tvoj dragi.....saj drugače se ti bo še zmešalo od vseh možnih znakov;)

baguSka -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 9:45:01)

Ja sej vem..ampak glih k sm pisala prejšnji post, sm za trenutk spet dobila občutk da moram it na WC pogledat, če me ni kej presenetl..:zmeden:

Skye -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 9:46:57)

to ti pa verjamem....verjetno si zdaj več na WC, kot pa kje drugje....jaz bi tudi bila:)-

baguSka -> Baguška - a si ...? (19.1.2005 9:51:19)

:ups::ups:..uf ne take sile ni! Res da sm takoj pomislila na to da bi laufala tja, ampak zaenkrat še nism...:ups::ups:

Grem pa čez par minut, ker me že pošteno lulat tišči in bom sproti - slučajno še pokukala!:)-:)-

Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>