Skabi -> Rdeč luli (18.1.2005 22:45:53)
|
Taka oprecaija ke enostavna. Zjutraj prideš z otrokom v bolnico (tešč), popoldne gresta že domov. Zoprno je samo čakanje, ker je otrok lačen. Midva sva mu takrat dala novo igračo, s katero se je zamotil. Kako dolgo traja OP, ne vem., Meni so ga nazaj pripeljali čez eno uro. Operacijo opravijo v splošni narkozi. Težko je, ko se prebudi, ker je malo "zmešan". Moj si je hotel vse obveze dol potegnit. V bolnici dobi obkladke na lulčija. Doma mu moraš še nekaj časa umivat s fiziološko in dajat gor obkladke. Ko gre lulat, ga peče. Šivi gredo sami ven, čez en teden pa imaš kontrolo. Luli ne zgleda kot pri Muslimanih - ni čisto obrezan.Men je zdravnica rekla, da naredijo minimalen rez, toliko, da kožico razširijo in gre potem lepo dol. Meni se zdi na pogled čisto normalen (je pa res, da ima tako operacijo za sabo tudi mož, ostalih se pa ne spomnim več :) Sin je imel OP pri dveh letih, ker se mu je kožica vnela (zelo hudo boli), zdaj pa nima nobenih težav.- Zna si ga sam umiti, nobenega vnetja več, nobenih psihičnih posledic. Mi smo zadovoljni.
|
|
|
|