Anonimen
|
Dan! No pa da še tukaj povej, prej sem mal "falila" :) Menstruacija mi zamuja že 14 dni, drgač imam dokaj redno (na 31dni). Marca sem nehala jemat KT, pa bil naslednji ciklus normaln (35dni), pol se je pa stabiliziralo na 31. M.bi mogla dobit 10.10. pa še vedno ni ne duha, ne sluha o njej. Že od dne, ko bi mogla dobit M me boli levi jajčnik, k da bi zdej zdej prišla pa nič, ledvica me na čase "špiknejo", prav tako joški, in čutim bolečine v križu. V soboto sem naredila CB, ki je pokazal en debel -, v pon.pa še baby check, isto -. Res, da sem test naredila popoldan, in ne zjutraj, kot bi blo zarad hormona skoraj najbolj.. Na wc hodim ful velikrat, M.pa od nikoder Otročička ne načrtujeva (še), zaščite res da ni, ampak se gremo "pazi metoda"... Mal me skrbi? Da bi bla noseča ne vem.. glede na test, ki NI 100%, (pa ravno danes je kolegica zvedla, da je noseča že 9t, KLJUB temu, da redno jemlje KT!!!!)- torej, nobena stvar ni zanesljiva! ah, če bo, naj bo, če ne, bomo pa še kako leto ali dve počakali :) doma mam sicer še en CB za vsak slučaj. Včer sm klicala G.in mu razlozila situacijo, pa je rekel, da ce je test negativen, skoraj verjetno ni strahu.. Če čez en teden M. ne bo, grem v laboratorij dat vodo, pa naj tam vidijo kaj je! Upam le, da ni kej druzga.. če smo pa bomo pa pač zibali :) lp,N
|