tinaaja -> RE: rizična nosečnost in bolniška (13.11.2006 12:11:12)
|
Jaz pa ne razumem tebe MaRe ... Saj je napisal samo resnico, ki pa je res vcasih tezko sprejemljiva. Jaz sem po UPN (SS) dojela to, kar zelijo G povedat s tem, da enostavno nimas kaj dost vpliva na zacetku. Krvavitev se je pri tvoji zeni pojavila v casu M - kar se tudi dogaja. Nikjer nisi napisal, a sta delala test, tako da je mozno, da je samo manj obilna M. Dejstvo pa je, da pri zdravi nosecnosti lahko delas stoje, in bo vse OK, oz kot radi pravijo- ce se je dobro zasejalo, se bo obdrzalo. V kolikor pa ima plod vecje defekte, pa je itak bolj, da pride so ss. Nosecnost ni bolezen in po moje se vse prevec nosecnic tretira kot bolnice.. Meni pripada glede na prvo neuspesno nosecnost bolniska v tej - pa mi se na misel ne pride, da bi jo koristila, doker se pocutim OK. Da pa se das v rizicno skupino brez nekega objektivnega razloga, pa cisto razumem G, da mu je to malo mim. Kakorkoli ze, zelim vama, da se izpolni tisto,kar si zelita in ce je nosecnost, da bo potekala brez problemov. Glede let pa morda se tole - v moji blizini je rodila dve leti mlajsa zenska od tvoje zene, ki pa tud mal ni komplicirala zaradi "let" in je celo nosecnsot bolje prenesla kot marsikatera veliko mlajsa zenska.
|
|
|
|