mižek -> RE: Internacionalne klepetulje (18.11.2008 19:13:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA A veš, srce stresno je tolk kot to narediš..Če otroka že prej pripravljaš na te dogodke, jih potem tudi jemljejo kot gotovo dejstvo..In ne kot zadevo, ki jo oni lahko spremenijo.. Moji so šli vsi trije z 3 letom v vrtec..Pa ne, da nebi imela doma varstva, samo po izkušnjah je to za njih zelo dobro-vživijo se v družbo, itc. Mi smo imeli pogovore tudi pol leta prej, in so to komaj dočakali.. Ma kakšen uvajalni teden.Mi je otrok komaj imel čas reč adijo.Ker so se res veselili. Res pa je , da te otrok na začetku kljub vsemu temu pogreša.Mene Zala sedaj komaj dočaka, da pridem iz službe.. Če pa je zraven še bolezen.. Moj nasvet tebi je, da to prehodno obdobje jemlješ čim bolj na eazy-čeprav ni...vem.Otrok to začuti, in je tudi njemu lažje... Kaj sem zafilozofirala..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Prekinte me.. ja, najboljša, vse lepo in prav, ko so otroci stari tri leta, ko že razumejo, kaj se dogaja, Gal je star 11 mesecev to pa je razlika, jaz mu ne morem rečt, veš Gal mami gre v službo, pa sedaj te bo imela oma zato ne bodi tečko in se pozdravi,... saj te razumem kaj si hotela povedat, ampak ta situacija bo pri naju nastopila malce kasneje, sedaj pa se mora navadit na to da pač mami nebo več vsak dan z njim
|
|
|
|