|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
1.4.2008 22:27:27   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Tany,zelo mi je žal user posted image ....pa sem se že tako veselila,da si končno ugledala dve črtici.

Jaz  bi se na tvojem mestu vseeno šla pokazat h ginekologu,za vsak slučaj.

Jaz nisem imela na začetku obeh nosečnosti nobenih posebnih znakov,le extremno povečan apetit...čisto nič drugega,potem pa glavoboli in slabosti-brez bruhanja.

Sam zakaj bi se pokazali dve črtici,če ni nosečnosti,to je res čudno.Dej pejt h ginekologu!

Mislim nate.Držim pesti!!!!!user posted image user posted image user posted image

hvala...

nevem zakaj dve crtici... to je edino kar ne stekam, res da ni enako mocna kot kontrolna ta druga crtica sam je vseeno lepo vidna....

kdo ve kaj se dogaja v mojem telesu...

bom pa sla k g in ga vprasala zakaj test pozitiven, ga bom kar s sabo nesla, da mi razlozi, ker me res zanima....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 5976
1.4.2008 22:27:33   
Šarki
ooo tany lubica moja....
sej bo, sam vseen pejd na kontrolo ker ne vem točno kera stvar tudi dela pozitiven test. da te nam brezveze strašila...user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 5977
1.4.2008 22:29:08   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

zdaj grem mal lezt vam bom sporocila kak je, ceprav mislim, da je to user posted image
tiste dve crtici pa nevem kaj naj recem user posted image

se kaj oglasim bolj pol...

mam obcutek da bo test negativen danes

papa

pojdi pocivat in upam, da te bo tvoj user posted image lahko malo pomiril...potem pa le sporoci kaj bo
bom mislila nate in drzala pesti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5978
1.4.2008 22:29:19   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

ooo tany lubica moja....
sej bo, sam vseen pejd na kontrolo ker ne vem točno kera stvar tudi dela pozitiven test. da te nam brezveze strašila...user posted image

tanchi hvala...

bolj prestrasena kot sem ne bi mogla bit...

tko me tisci tam odspodi in skoz hodm na wc

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5979
1.4.2008 22:30:26   
tany83
hvala vsem, zdaj grem mal lezat...

vam sporocim kaj je....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5980
1.4.2008 22:31:30   
Šarki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5981
1.4.2008 22:38:18   
_ancica_
jaz se bom tudi poslovila za danes...zelim vam lep vecer in lahko nocko user posted image user posted image

tany
...drzi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo jutri!

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5982
1.4.2008 22:40:14   
Šarki
nočko punceuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5983
2.4.2008 5:25:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Tany,zelo mi je žal user posted image ....pa sem se že tako veselila,da si končno ugledala dve črtici.

Jaz  bi se na tvojem mestu vseeno šla pokazat h ginekologu,za vsak slučaj.

Jaz nisem imela na začetku obeh nosečnosti nobenih posebnih znakov,le extremno povečan apetit...čisto nič drugega,potem pa glavoboli in slabosti-brez bruhanja.

Sam zakaj bi se pokazali dve črtici,če ni nosečnosti,to je res čudno.Dej pejt h ginekologu!

Mislim nate.Držim pesti!!!!!user posted image user posted image user posted image

hvala...

nevem zakaj dve crtici... to je edino kar ne stekam, res da ni enako mocna kot kontrolna ta druga crtica sam je vseeno lepo vidna....

kdo ve kaj se dogaja v mojem telesu...

bom pa sla k g in ga vprasala zakaj test pozitiven, ga bom kar s sabo nesla, da mi razlozi, ker me res zanima....
user posted image user posted image user posted image mislim nate in na najboljšeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5984
2.4.2008 10:32:27   
binica
Tany tudi jaz sem s tabo in držim pesti, da je vse ok user posted image user posted image . Prosim sporoči nam čimprej kaj se  dogaja s tabo, saj veš, da smo vse v skrbeh zate! Ne vidim ure, da vstaneš in nam kaj napišeš....

Sem pa prvo pomislila na to, da je to bila prvoaprilska šala, ampak izgleda, da to moje mišljenje ne bo držalo....user posted image user posted image user posted image

Sem s tabo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5985
2.4.2008 12:40:46   
sončnica24
Hojla punce zdaj pa jaz tudi user posted image , tany mi je tako hudo za tebe da ti sploh ne morem povedat, pa tako sem upala da bova to skupaj delileuser posted image upam da se je včeraj vse umirilo čeprav malce dvomim ker se nisi potem nič več javla.

Bi pa jaz v vsakem primeru tudi če si dobila user posted image poklicala g in se naročila na pregled da vidi v čem je problem, čeprav včasih tudi katera punca krvavi pa je potem vse vredu upam da bo tudi v tvojem primeru tako.

Jaz sem danes tudi cela neka boga sem sicer zjutraj še v trgovino hodla pa malo veni nekaj migala zdaj pa bom tja padla pa še deževat bo začelo zgleda.

Če se nič več ne javim vam lep dan želim.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5986
2.4.2008 13:04:26   
Šarki
user posted image tany sej lah pa da ni nč tacga - resnga. držimo pestiuser posted image user posted image

wanted cash.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 5987
2.4.2008 13:10:08   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

user posted image tany sej lah pa da ni nč tacga - resnga. držimo pestiuser posted image user posted image

Se popolnoma pridružujem tvojemu posto tanchi.

Zdaj pa grem jaz malo počivat sem čisto adijo pa nekaj me v desnem delu danes pika.

Vas pridem še popoldne malo pogledat da vidim kako je s tany.

Pa pa

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5988
2.4.2008 13:12:59   
binica
ja, tany javi se, če si že vstala!
punce smo s tabo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5989
2.4.2008 13:55:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: binica

ja, tany javi se, če si že vstala!
punce smo s tabo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5990
2.4.2008 14:52:39   
tany83
Dobro jutro...

Punce hvala, ker ste mi stale ob strani in mislite name... zdaj bi vsako posebej objela user posted image user posted image user posted image  nikol ne bom pozabla kako ste mi stale ob strani, pravijo da prijatelja spoznas v nesreci in res je, tudi ce se ne poznamo osebno ste mi res stale ob strani in zarad vas mi je blo mnogo lazje mojega pocakat...

no, z mano je vse ok... sem vceraj ponovila test, takoj ko je moj prsel in je bil ze bolj pozitiven, crtica je tko lepo vidna, da jo bi se slep videl, zagotovo sem noseca user posted image ... sem se pa fajn prestrasla, ko sem vidla tist roza izcedek in seveda se vas prestrasla, sorry... pol je izginil in bolecina tud, motilo me je predvsem to, da je tko mocno bolelo ves dan...

ko sva z mojim nardila test in je bil pozitiven in crtica fuul debela user posted image , sem rekla mojmu na poklice njegovo sestro in njo vprasa, ker je ze mela user posted image  in seveda mal vec ve, tko je bla ona prva ki sva ji povedla da sem user posted image  in je rekla, da ce je roza izcedek se nimam kaj bat, ker je to pac mogoce sam tko telo reagira ker ni user posted image  in pac da jutri bo vse ok in tud bolecina bo izginila in res je tko... sem bla bolj pomirjena... je tezko ce si proc od doma in ne ves na koga bi se obrnil. je pa rekla naj kar pokliceva g in se narocim na pregled, ker tist njen je fuul fajn...

dekleta se enkrat hvala, ker ste mi stale ob strani mi res fuuul pomeni... hvala, hvala, hvala user posted image user posted image user posted image

in oprostite, ker sem zagnala tako paniko, sam sem se res prestrasal, se posebaj ker je to neki novega zame... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5991
2.4.2008 14:57:19   
Šarki
user posted image JUPIIIIIuser posted image
FINO sam da je vse OKuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5992
2.4.2008 14:58:56   
tany83
hvala tanchi user posted image

se bolj bom pomirjena, ko pridem od g in bo reku, da je vse OK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5993
2.4.2008 15:01:42   
Šarki
fajn. jest nism mela nobenih problemov tko da sploh ne znam svetovat v takih primerih... sm vesela da sm mela tko fine nosečnostiuser posted image user posted image upam da bo teb tud fletno. poj je najbol k začne brcatuser posted image sam boš mogla še mal počakatuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5994
2.4.2008 15:02:20   
binica
Joj, hvala bogu. Skoz sem osveževala stran (ko nisem imela strank) in čakala, da se nam javiš.

Boš videla, da bo vse ok!!!!!!!!! Pa čimveč počivaj, ti in tvoj user posted image !!!!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5995
2.4.2008 15:04:57   
tany83
hvala, hvala, hvala....

sej pocivam, se posebej zdaj na zacetku, ker me je tist vceraj prevec prestraslo, zdaj pa sam se k g na pregled in pol upam, da mi rece da je vse OK,  pa moj tud skrbi lepo zame, tko da mi ni hudega...user posted image

mal pa se morem tud pretegnit in pocasi mal pospravit, ker nisem ze dooolgo, danes sem mal bolj polna energije user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5996
2.4.2008 15:15:00   
_ancica_
dobro jutro punce user posted image

tany....sem fuuuul vesela, da ni nic narobe!!! user posted image user posted image user posted image zdaj pa le pocivaj in se pusti razvajat user posted image sem vceraj cel vecer mislila nate in drzala pesti, da bo vse ok user posted image Kdaj pa imas pregled???

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5997
2.4.2008 15:15:44   
sončnica24
Super tany da je danes vse vredu, upam samo da tako ostane. Pa res pokliči g. pa se na pregled naroči pa reči da si imela rahlo krvavitev te bo še prej vzela. Pa upam da bo zdaj res do decembra mir, pa nič preveč ne delaj četudi si polna energije lepo počivaj.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5998
2.4.2008 15:17:53   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Super tany da je danes vse vredu, upam samo da tako ostane. Pa res pokliči g. pa se na pregled naroči pa reči da si imela rahlo krvavitev te bo še prej vzela. Pa upam da bo zdaj res do decembra mir, pa nič preveč ne delaj četudi si polna energije lepo počivaj.

user posted image user posted image se strinjam

soncnica...kako si pa ti kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 5999
2.4.2008 15:18:33   
tany83
hvala ancica in soncnica...

pregled se nevem kdaj bom mela... danes gre moj mim sestre in mu bo dala stevilko, da pokliceva, jaz upam, da ze drug teden enkrat al pa pol naslednji, nevem kdaj se vidi srcek tocno...

kdaj so tebe soncnica narocili, v katrem tednu si bla????

aja, sestra pa je bla fuul vesela... moj je bil pa bogi tud fuul prestrasen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?