Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.3.2008 20:35:29
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in tebi družbo delal
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.3.2008 20:40:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps in tebi družbo delal sej sem vedla,sam po mojem se ne bi nikamor drugam premaknil kot pa bi bil sam pod klimo tako,da bi imela družbo samo pod klimo tany,a misliš,da nam bojo še pustli temo,ko pridemo na 200stran upam,da se ne zaklene,če ne bomo pa moderatorko fehtale ,da nam jo pusti
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.3.2008 20:47:13
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps in tebi družbo delal sej sem vedla,sam po mojem se ne bi nikamor drugam premaknil kot pa bi bil sam pod klimo tako,da bi imela družbo samo pod klimo tany,a misliš,da nam bojo še pustli temo,ko pridemo na 200stran upam,da se ne zaklene,če ne bomo pa moderatorko fehtale ,da nam jo pusti ja sej vrjento res se ne bi tel premaknt... bi sam jedel, pil vodo in lezal pod klimo ... se bi pa kopal rad, ker bi mu toplo bilo ... ja, nevem... ponavad se tema zaklene pr 200... sam una koliko tem konacate vi je se odprta, kljub temu da ima ze cez 400 strani, mogoce se te na vrhu ne zaklenjejo... bomo vidle... se ena stran nam manjka
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.3.2008 20:54:55
|
|
|
|
spps
|
bomo videli,ja tista tema ima ful velik strani,pa ziher nam bojo pustli,ker smo čveke v pravem pomenu besede. tany,zdaj te pa jaz zapuščam,se grem stuširat in še mal pred tv,preden zaspim ajd,lepo se imej in se tipkamo jutri naj ti čakanje hitro mine,da tvoj dragi pride domov,da ti ne bo dooolgčas
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.3.2008 20:55:25
|
|
|
|
tany83
|
Klepetulje... jaz si grem lase likat... pridem pogledat kaj vmes...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.3.2008 20:57:02
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps bomo videli,ja tista tema ima ful velik strani,pa ziher nam bojo pustli,ker smo čveke v pravem pomenu besede. tany,zdaj te pa jaz zapuščam,se grem stuširat in še mal pred tv,preden zaspim ajd,lepo se imej in se tipkamo jutri naj ti čakanje hitro mine,da tvoj dragi pride domov,da ti ne bo dooolgčas lahko nocko... saj jaz si morem pa lase likat... pa vodo v kad natocit in racko noter dat .... se hecam se tipkamo jutr...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 7:05:16
|
|
|
|
Šarki
|
čao klepetulje. jest sm pa zadnje čase zelo nevljudna a ne??!! se sploh ne poslovim... sori no, učerej sm ob osmih tamale hotla dat spat, pa da še nominacije pogledam od bb..... ja seveda. me je tko zmankal k nč. sori in DOBRO JUTRO KLEPETULJE TEK JE 12 SATI I OVO SU PRVE JUTARNJE VESTI....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 10:37:25
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla toliko da vas pozdravim, še vedno več ali manj ležim, ker sem še vedno boga sicer je malenkost boljše že trkam ampak še vseeno ni mi za nič. Lepo se mejte in popoldne pridno klepetajte
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 14:59:40
|
|
|
|
spps
|
ojla ,čveke,a danes se pa še vse skrivate sončnica sej bo boljš
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 15:29:44
|
|
|
|
_ancica_
|
Dober dan klepetulje moje Vidim, da danes niste veliko napisale. Jaz sem spet bolj pozno vstala, pa sem mislila da bom imela cel roman za prebrat No, ste pa zato cez vikend pridno klepetale. Danes imam pa veliko za pospravit. Smo cez vikend vse nastlali , tako da je stanovanje v razsulu soncnica...tebi pa se kar slabo bogica Kako pa drugace? Kaj pravi tvoj in domaci? spps...evo me jaz se ne skrivam vec kaj pocenjas danes? tanchi...kaj dogaja pri vas?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 15:32:38
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro cvekice... evo mene sem koncno prlezla s postelje in zdaj pijem kavico ... mmmmm pase... sem tko utrujena in ne morem se pobrat s postelje, tko dooolgo ze velik casa nisem spala.... je paslo... zdaj se bo pa reba lotit kaj delat.... kako ste kaj druge????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 15:40:51
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...ti zaspanka jaz zadnje case sploh ne morem vstat pred 9-o. Danes ima pa kar nekaj za narest. Posesat dnevno, pomit po kopalnici...pa skuhat bo kaj treba.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 15:45:58
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...ti zaspanka jaz zadnje case sploh ne morem vstat pred 9-o. Danes ima pa kar nekaj za narest. Posesat dnevno, pomit po kopalnici...pa skuhat bo kaj treba. Glej kdo se oglasa .... ja jaz mam tud veliko za nardit.... pa tko toooplo je, da se mi nic ne da... ah saj mam cas ves dan... pa nimam pojma kaj kuhat danes....?????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 15:46:19
|
|
|
|
spps
|
ojla zaspanke jaz sem danes ok,kljub temu,da je ponedeljek ,sem kar budna
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 15:47:38
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla zaspanke jaz sem danes ok,kljub temu,da je ponedeljek ,sem kar budna ... pridna... jaz pa ponedeljkova in se mi nic ne da...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 15:49:27
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz bom pa danes verjetno kar pire krompir in spinaco naredila, pa malo piscancka za mojega, jaz bom pa en jajc pojedla pa bo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 15:53:51
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jaz bom pa danes verjetno kar pire krompir in spinaco naredila, pa malo piscancka za mojega, jaz bom pa en jajc pojedla pa bo Hm... spinace nisem ze dooolgo jedla... tle nimajo navade... bi jo mogla poiskat, ce jo majo.... midva moreva danes v trgovino, ker nama kar neki manjka... sem sicer razmisljala o polpetih in krompirju in omaki... bomo videli, kaj moj rece... al pa kaj bolj na hitrco... ker se mi res ne da...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 15:54:34
|
|
|
|
spps
|
in ancica ,kako je v novem domu?si se že čisto navadla?pridem na špinačo tany,sej men se tud nič ne da sam že pišem tak ko ena pokvarjena plošča
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 15:57:56
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in ancica ,kako je v novem domu?si se že čisto navadla?pridem na špinačo tany,sej men se tud nič ne da sam že pišem tak ko ena pokvarjena plošča Ja jaz bi tud sla na spinaco.. a greva??? ja nevem kaj mi je danes.... se mi zdi, da me ta vrocina zdeluje, pa tud vceraj sem mela dost dela, sem kuhala kosilo, pa pospravljala, lase likala, pol pa se ven sla... in danes morem mal pocivat, ceprav je soba kot da bi bomba padla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 15:58:45
|
|
|
|
spps
|
in kaj boste danes počele?jaz se moram mal z nečem zamotit pa bo kmal kon mesca,ko bom hodla ko kura brez glave,ko bom čakala al bo al ne čez cel mesec sem ok,bolj ko se pa bliža koncu,slabše je z mano.23 dni je že od zadnje ,kako hitro gre čas
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:04:11
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in ancica ,kako je v novem domu?si se že čisto navadla?pridem na špinačo tany,sej men se tud nič ne da sam že pišem tak ko ena pokvarjena plošča super je tukaj, sem se ze cisto navadla, prav nic ne pogresam starega stanovanja. Sicer je res, da sa bila tam le 7 mesecev
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:05:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps in ancica ,kako je v novem domu?si se že čisto navadla?pridem na špinačo tany,sej men se tud nič ne da sam že pišem tak ko ena pokvarjena plošča super je tukaj, sem se ze cisto navadla, prav nic ne pogresam starega stanovanja. Sicer je res, da sa bila tam le 7 mesecev a sosedi so ok?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:06:32
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps in ancica ,kako je v novem domu?si se že čisto navadla?pridem na špinačo tany,sej men se tud nič ne da sam že pišem tak ko ena pokvarjena plošča Ja jaz bi tud sla na spinaco.. a greva??? ja nevem kaj mi je danes.... se mi zdi, da me ta vrocina zdeluje, pa tud vceraj sem mela dost dela, sem kuhala kosilo, pa pospravljala, lase likala, pol pa se ven sla... in danes morem mal pocivat, ceprav je soba kot da bi bomba padla obe sta lepo vabljeni na spinacko mi smo g atudi zural cez cel vikend, zdaj bo pa treba pospravit vse
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:06:55
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj boste danes počele?jaz se moram mal z nečem zamotit pa bo kmal kon mesca,ko bom hodla ko kura brez glave,ko bom čakala al bo al ne čez cel mesec sem ok,bolj ko se pa bliža koncu,slabše je z mano.23 dni je že od zadnje ,kako hitro gre čas Hm.. mas prav... jaz jo ne cakam se prej... sam jaz mislim, da ta mesec ne bo nic... ker nisem mela O...nic spikanja... prav NIC..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:07:40
|
|
|
|
spps
|
tany nekaj za naju
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?