|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
16.3.2008 20:35:29   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image in tebi družbo delaluser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
16.3.2008 20:40:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image user posted image in tebi družbo delaluser posted image user posted image user posted image

sej sem vedla,sam po mojem se ne bi nikamor drugam premaknil kot pa bi bil sam pod klimouser posted image user posted image user posted image tako,da bi imela družbo samo  pod klimouser posted image user posted image user posted image
tany,a misliš,da nam bojo še pustli temo,ko pridemo na 200stranuser posted image  upam,da se ne zaklene,če ne bomo pa moderatorko fehtale ,da nam jo pustiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
16.3.2008 20:47:13   
tany83

sej sem vedla,sam po mojem se ne bi nikamor drugam premaknil kot pa bi bil sam pod klimouser posted image user posted image user posted image tako,da bi imela družbo samo  pod klimouser posted image user posted image user posted image
tany,a misliš,da nam bojo še pustli temo,ko pridemo na 200stranuser posted image  upam,da se ne zaklene,če ne bomo pa moderatorko fehtale ,da nam jo pustiuser posted image user posted image user posted image

ja sej vrjento res se ne bi tel premaknt... bi sam jedel, pil vodo in lezal pod klimo user posted image user posted image user posted image ... se bi pa kopal rad, ker bi mu toplo bilo user posted image ...

ja, nevem... ponavad se tema zaklene pr 200... sam una koliko tem konacate vi je se odprta, kljub temu da ima ze cez 400 strani, mogoce se te na vrhu ne zaklenjejo... bomo vidle... se ena stran nam manjkauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
16.3.2008 20:54:55   
spps
bomo videli,ja tista tema ima ful velik strani,pa ziher nam bojo pustli,ker smo čveke v pravem pomenu besede.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tany,zdaj te pa jaz zapuščam,se grem stuširat in še mal pred tv,preden zaspimuser posted image user posted image user posted image ajd,lepo se imej in se tipkamo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naj ti čakanje hitro mine,da tvoj dragi pride domov,da ti ne bo dooolgčasuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
16.3.2008 20:55:25   
tany83
Klepetulje... jaz si grem lase likat... pridem pogledat kaj vmes...

user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
16.3.2008 20:57:02   
tany83

bomo videli,ja tista tema ima ful velik strani,pa ziher nam bojo pustli,ker smo čveke v pravem pomenu besede.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tany,zdaj te pa jaz zapuščam,se grem stuširat in še mal pred tv,preden zaspimuser posted image user posted image user posted image ajd,lepo se imej in se tipkamo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naj ti čakanje hitro mine,da tvoj dragi pride domov,da ti ne bo dooolgčasuser posted image user posted image user posted image

lahko nocko... user posted image

saj jaz si morem pa lase likat... pa vodo v kad natocit in racko noter datuser posted image user posted image user posted image .... se hecamuser posted image

se tipkamo jutr... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
17.3.2008 7:05:16   
Šarki

čao klepetulje.

jest sm pa zadnje čase zelo nevljudna a ne??!! se sploh ne poslovim...
sori no, učerej sm ob osmih tamale hotla dat spat, pa da še nominacije pogledam od bb.....
ja seveda. me je tko zmankal k nč.   sori

in DOBRO JUTRO KLEPETULJE TEK JE 12 SATI I OVO SU PRVE JUTARNJE VESTI....user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
17.3.2008 10:37:25   
sončnica24
Hojla toliko da vas pozdravim, še vedno več ali manj ležim, ker sem še vedno boga sicer je malenkost boljše že trkam ampak še vseeno ni mi za nič.

Lepo se mejte in popoldne pridno klepetajte

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
17.3.2008 14:59:40   
spps
ojla ,čveke,a danes se pa še vse skrivateuser posted image
sončnica sej bo boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
17.3.2008 15:29:44   
_ancica_
Dober dan klepetulje moje user posted image

Vidim, da danes niste veliko napisale. Jaz sem spet bolj pozno vstala, pa sem mislila da bom imela cel roman za prebrat user posted image No, ste pa zato cez vikend pridno klepetale. user posted image
Danes imam pa veliko za pospravit. Smo cez vikend vse nastlali , tako da je stanovanje v razsulu user posted image

soncnica...tebi pa se kar slabo user posted image bogica user posted image Kako pa drugace? Kaj pravi tvoj user posted image in domaci?

spps...evo me jaz se ne skrivam vec user posted image kaj pocenjas danes?

tanchi.
..kaj dogaja pri vas?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
17.3.2008 15:32:38   
tany83
Dobro jutro cvekice...

evo mene sem koncno prlezla s postelje in zdaj pijem kavico user posted image ... mmmmm pase... sem tko utrujena in ne morem se pobrat s postelje, tko dooolgo ze velik casa nisem spala.... je paslo... zdaj se bo pa reba lotit kaj delat....

kako ste kaj druge????

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
17.3.2008 15:40:51   
_ancica_
tany...ti zaspanka user posted image user posted image jaz zadnje case sploh ne morem vstat pred 9-o. Danes ima pa kar nekaj za narest. Posesat dnevno, pomit po kopalnici...pa skuhat bo kaj treba. 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
17.3.2008 15:45:58   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

tany...ti zaspanka user posted image user posted image jaz zadnje case sploh ne morem vstat pred 9-o. Danes ima pa kar nekaj za narest. Posesat dnevno, pomit po kopalnici...pa skuhat bo kaj treba. 

Glej kdo se oglasa user posted image user posted image user posted image ....

ja jaz mam tud veliko za nardit.... pa tko toooplo je, da se mi nic ne da... ah saj mam cas ves dan... pa nimam pojma kaj kuhat danes....?????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
17.3.2008 15:46:19   
spps
ojla zaspankeuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem danes ok,kljub temu,da je ponedeljek ,sem kar budnauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
17.3.2008 15:47:38   
tany83

ojla zaspankeuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem danes ok,kljub temu,da je ponedeljek ,sem kar budnauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ... pridna... jaz pa ponedeljkova in se mi nic ne da...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
17.3.2008 15:49:27   
_ancica_
jaz bom pa danes verjetno kar pire  krompir in spinaco naredila, pa malo piscancka za mojega, jaz bom pa en jajc pojedla pa bo user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
17.3.2008 15:53:51   
tany83

jaz bom pa danes verjetno kar pire  krompir in spinaco naredila, pa malo piscancka za mojega, jaz bom pa en jajc pojedla pa bo user posted image user posted image

Hm... spinace nisem ze dooolgo jedla... tle nimajo navade... bi jo mogla poiskat, ce jo majo.... midva moreva danes v trgovino, ker nama kar neki manjka... sem sicer razmisljala o polpetih in krompirju in omaki... bomo videli, kaj moj rece... al pa kaj bolj na hitrco... ker se mi res ne da...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
17.3.2008 15:54:34   
spps
in ancica ,kako je v novem domu?si se že čisto navadla?pridem na špinačouser posted image user posted image user posted image user posted image

tany,sej men se tud nič ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image sam že pišem tak ko ena pokvarjena ploščauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
17.3.2008 15:57:56   
tany83

in ancica ,kako je v novem domu?si se že čisto navadla?pridem na špinačouser posted image user posted image user posted image user posted image

tany,sej men se tud nič ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image sam že pišem tak ko ena pokvarjena ploščauser posted image user posted image user posted image

Ja jaz bi tud sla na spinaco.. a greva???

ja nevem kaj mi je danes.... se mi zdi, da me ta vrocina zdeluje, pa tud vceraj sem mela dost dela, sem kuhala kosilo, pa pospravljala, lase likala, pol pa se ven sla... in danes morem mal pocivat, ceprav je soba kot da bi bomba padlauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
17.3.2008 15:58:45   
spps
in kaj boste danes počele?jaz se moram mal z nečem zamotituser posted image user posted image user posted image pa bo kmal kon mesca,ko bom hodla ko kura brez glave,ko bom čakala aluser posted image bo al neuser posted image čez cel mesec sem ok,bolj ko se pa bliža koncu,slabše je z mano.23 dni je že od zadnje user posted image ,kako hitro gre časuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
17.3.2008 16:04:11   
_ancica_

super je tukaj, sem se ze cisto navadla, prav nic ne pogresam starega stanovanja. Sicer je res, da sa bila tam le 7 mesecev user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
17.3.2008 16:05:19   
spps

super je tukaj, sem se ze cisto navadla, prav nic ne pogresam starega stanovanja. Sicer je res, da sa bila tam le 7 mesecev user posted image user posted image

a sosedi so ok?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
17.3.2008 16:06:32   
_ancica_

Ja jaz bi tud sla na spinaco.. a greva???

ja nevem kaj mi je danes.... se mi zdi, da me ta vrocina zdeluje, pa tud vceraj sem mela dost dela, sem kuhala kosilo, pa pospravljala, lase likala, pol pa se ven sla... in danes morem mal pocivat, ceprav je soba kot da bi bomba padlauser posted image

obe sta lepo vabljeni na spinacko user posted image user posted image user posted image

mi smo g atudi zural cez cel vikend, zdaj bo pa treba pospravit vse user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
17.3.2008 16:06:55   
tany83

in kaj boste danes počele?jaz se moram mal z nečem zamotituser posted image user posted image user posted image pa bo kmal kon mesca,ko bom hodla ko kura brez glave,ko bom čakala aluser posted image bo al neuser posted image čez cel mesec sem ok,bolj ko se pa bliža koncu,slabše je z mano.23 dni je že od zadnje user posted image ,kako hitro gre časuser posted image

Hm.. mas prav... jaz jo ne cakam se prej... sam jaz mislim, da ta mesec ne bo nic... ker nisem mela O...nic spikanja... prav NIC..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
17.3.2008 16:07:40   
spps
tany nekaj za najuuser posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?