tany83
|
Ojla... se na hitro oglasim ... Moj je danes namrec fraj, tko da ne bom dosti tle gor, sam zdaj je mogel nujno it v en hotel, ker ga je en klical, zarad neke ekskurzije, ponoris ... No, glede hise pa tko, vceraj sva sla eno gledat (eno drugo, ker uno k sm razlagala greva danes ob 10ih)... No tisto ki pa sva vceraj gledala, je blizu te k jo greva danes, je pa hisa da dol pades, tko lepa je... sam fuul velika... ma 3 sobe, vsaka soba svojo kopalnico, glavna soba ma jachuzi, kuhinja je fuul lepa, bela, taka kot je meni vsec, pralnica je fuuul velika, terasa je tud velika, pol pa ma se parkir plac in hisa je okol in okol ograjena in ima elektricno ograjo, sam knofek pritisnes in se vrata oprejo... in okolica je mirna, cesta je suuper, razgled da niti ne govorim, v glavnem sva se oba zaljubila v hiso, sam cena je mal visoka za tle, midva sva hotela neki bolj poceni, ker bi rada nekoc mela svojo hiso, ne da celo zivljenje placujeva... sicer za vse kar ma cena ni tko visoka... v glavnem je ta hisa res fuuul lepa.... Danes ob 10 ih pa greva se uno k sem vceraj pravila... odzunaj zgleda mal manjsa od te... bomo vidli kaka je noter... ker ta je rud mal cenejsa.... je pa v isti soseski.... 5 m narazen so... aja binica.. seliva se ker tle ni mira nikol, fuuul skoz avti, motorji, cerkev k skoz pojejo in eno hiso so zacel zidat tle zdraven in je katastrofa ratalo, cesta pa obupna... tko, da mava zadost in greva.... isceva neki mirnega in se hiso bi rada, ne stanovanja vec...