|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
13.3.2008 11:49:10   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

dober dan čveke! Kok je pa danes spet lep dan!!! user posted image user posted image js sm prov srečna k je sonček!! sam kaj hudiča,ko delam popoldne.user posted image zdaj pa moram kej posesat,ker je obupno. pol bo počas čas  za južno in pol čas za v službo. TANY, kaj sta šla pogledat hiško? ANČICA kako pakaj v stanovanju? sta že vse pospravla,uredila? SPPS,kaj je tel policaj? a mu je blo mal dolgčas a? hehe

o sončika, ti se pa prismeješ samo ko sonček sijeuser posted image user posted image

a boš kej dobrga kuhala??

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
13.3.2008 11:51:35   
sončika84
SPPS, ja saj vreme zna bit zmeraj pravšnja tema za pogovor.user posted image user posted image Pol sva obe boge,ki delava pop? no ja,sam mene tolaži še misel na to,da bom aprial začela pa res z bolniško in ne bom smela delat. user posted image komi že čakam,ker se mi res ne da več za tem šankom bit. trebuh me že mal ovira in pol se zlo težko sklonim in kej poberem pa grem po pivo,al pa da bi kšno šipo spucala. user posted image ni mi več za  delat,res. ampak sej,mesca bo kmal konec.user posted image
TANCHI, kako je zdaj pr vs z noricami? še norijo? al je že kej bolje?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
13.3.2008 11:57:45   
spps
mene najbolj jezi,da takrat ko sem v službi mora bit ful lepo vreme,ko sem pa popoldan doma pa je takšno,da ni za nikamor in se z malo nimama kam dat-sej bo boljšuser posted image user posted image user posted image saj poovica marca je že mim,pa boš lahk uživala user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4728
13.3.2008 12:09:50   
sončika84
TANCHI, je že skuhano.sem včer golaž skuhala. prvi v življenju in  je ful dobr.user posted image tko da zdej bomo dva dni golaž jedl.user posted image drgač pa,danes mam lih čas,da mal visim tle gor,čeprov bi najraj vrgla tole kišto skozi okno,ker tko počas dela da joj.user posted image user posted image

SPPS,no evo ja,pol marca je že mimo,tko da zdej bo tut skoz bolj lepo vreme in boš tut ti pršla na svoj račun. je pa res tko ja,da ponavadi ko dela pop je sonček,če pa ne pa je dež. ku da vedlo tole vreme!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
13.3.2008 12:19:16   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

SPPS, ja saj vreme zna bit zmeraj pravšnja tema za pogovor.user posted image user posted image Pol sva obe boge,ki delava pop? no ja,sam mene tolaži še misel na to,da bom aprial začela pa res z bolniško in ne bom smela delat. user posted image komi že čakam,ker se mi res ne da več za tem šankom bit. trebuh me že mal ovira in pol se zlo težko sklonim in kej poberem pa grem po pivo,al pa da bi kšno šipo spucala. user posted image ni mi več za  delat,res. ampak sej,mesca bo kmal konec.user posted image
TANCHI, kako je zdaj pr vs z noricami? še norijo? al je že kej bolje?

o sončika, nism vedla da si ti tud nosečkauser posted image user posted image user posted image  ja, pr nas so še norice. zdej sm jest skos bl nora u teli bajti zabarikadirana. dobr da je dons tak vreme, smo ble že zunaj.

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 4730
13.3.2008 12:23:11   
spps
jp,muhasto vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
13.3.2008 12:25:17   
spps
tanchi,a mala ma norice?nisem zasledila.sam mi je pa ful smešno,ker zame so to kozeuser posted image user posted image user posted image moja mala še jih ni imela,v vsaki rundi skoz pade,se je ne prime.po eni strani upam,da jih dobi čimprej reši,ker večja ko bo,slabš je.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
13.3.2008 12:29:40   
sončika84
ja tele norice ja,sej n veš kdo je bolj nor. heheuser posted image drgač pa SPPS,jaz sem tut zmeraj padla skozi.v mali šoli so jih meli vsi razen men. pa pol v prvme,drugem,tretjem razredu isto. sem jih dobila šele v petem al šestem razredu. ne vem od koga,ker ni blo nobenga. je blo pa hudo. sem non stop jokala.sem mela eno norico še v luli in je bla tečna za znort.sej une po telesu me niso tolk motle,sam ta. ja pravi user posted image pa nič ni pomagalo!
jaz morem it posesat stanovanje. pa kopalnico, pol pa južnat. bodite vcvetju. TANCHI drži se,sej upam da bo kmal mimo. SPPS,tebi pa želim lepo pop v službi.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
13.3.2008 12:31:18   
Šarki
ja, sej jest sm tud hotla da jih čim prej preboli. sam tud u trgovino ne morm it s nimam nobenga da bi merkou, naš pa skor skos dela.

sm u merkatorju naročila stvari po spletni trgovini ampak je to tko glupo. raj grem ke, pa da vse vidm...user posted image

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
13.3.2008 13:11:44   
spps
nekaj me rr jezi in se nič ne odpira vreduuser posted image no tolk,da se poslovim za danes,ker se moram počas zrihtat za v službo.lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
13.3.2008 13:19:23   
Šarki
ja, men tud rr nagajauser posted image sm šla raj južno delat. poj sm bla pa še bluser posted image k mi vs sir vn steku k sm ga pohalauser posted image user posted image

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
13.3.2008 13:29:19   
spps
jaz sem včeraj kosilo zažgalauser posted image user posted image user posted image pa saj se živemu človeku vse zgodiuser posted image user posted image user posted image
punce lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ancica,tany počas se bosta zbudle.tako da dobro juuutroooo in lep dan!!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
13.3.2008 14:01:48   
tany83
Ojla...

se na hitro oglasim user posted image ...

Moj je danes namrec fraj, tko da ne bom dosti tle gor, sam zdaj je mogel nujno it v en hotel, ker ga je en klical, zarad neke ekskurzije, ponoris user posted image ...

No, glede hise pa tko, vceraj sva sla eno gledat (eno drugo, ker uno k sm razlagala greva danes ob 10ih)... No tisto ki pa sva vceraj gledala, je blizu te k jo greva danes, je pa hisa da dol pades, tko lepa je... sam fuul velika... ma 3 sobe, vsaka soba svojo kopalnico, glavna soba ma jachuzi, kuhinja je fuul lepa, bela, taka kot je meni vsec, pralnica je fuuul velika, terasa je tud velika, pol pa ma se parkir plac in hisa je okol in okol ograjena in ima elektricno ograjo, sam knofek pritisnes in se vrata oprejo... in okolica je mirna, cesta je suuper, razgled da niti ne govorim, v glavnem sva se oba zaljubila v hiso, sam cena je mal visoka za tle, midva sva hotela neki bolj poceni, ker bi rada nekoc mela svojo hiso, ne da celo zivljenje placujeva... sicer za vse kar ma cena ni tko visoka... v glavnem je ta hisa res fuuul lepa....

Danes ob 10 ih pa greva se uno  k sem vceraj pravila... odzunaj zgleda mal manjsa od te... bomo vidli kaka je noter... ker ta je rud mal cenejsa.... je pa v isti soseski.... 5 m narazen so...

aja binica.. seliva se ker tle ni mira nikol, fuuul skoz avti, motorji, cerkev k skoz pojejo in eno hiso so zacel zidat tle zdraven in je katastrofa ratalo, cesta pa obupna... tko, da mava zadost in greva.... isceva neki mirnega in se hiso bi rada, ne stanovanja vec...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
13.3.2008 15:24:47   
binica
Uau Tany, po opisu sodeč mora bit ta hiška res fajn! Si misliš, da imaš prenosnika in sediš v jacuzz-iju in si z nami dopisuješ - navadnimi smrtniki, ki moramo sedeti v pisarni?  Mislim, da te user posted image user posted image

Javi kako izgleda ta druga hiška... Koliko so pa hoteli najemnine za uno, ki sta jo šla včeraj pogledat??

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
13.3.2008 15:39:01   
NAJBOLJŠA
hojla, bejbe.
Sem iz službe.
Pa ve?
Tany, tako hišo bi jaz tud...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
13.3.2008 15:54:45   
Šarki
ja končno ena. sm misnla da ste vse na plaži k ste vse bl primorkeuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
13.3.2008 16:03:46   
sončnica24
Hojla toliko da se vam javim sem danes čisto adijo spet, se mi zdi da mi res te elevit tablete še dodatno nagajajo tako da si grem jutri po druge pa še v bolnico moram it kri dat pa upam da mi bo po ta drugih tabletah bolje.

Tany lep ogled hiške ti želim pa upam da najdeta takšno tapravo za vajudva pa da bo dosti prostora za user posted image noter.

Ostalim pa lep dan želim in vas pridem še kaj pogledat.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
13.3.2008 16:08:38   
binica
Sončica kaj pa so to za ene tablete, ki jih piješ?
Jaz vem, da sem samo tiste s folno kislino pila na začetku, pa magnezijeve tabletke pol, ker sem imela krče v nogah...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
13.3.2008 16:10:26   
Šarki
a kera ve zakaj se mi kakovost slike uniči k jo pomanjšam za avatar??

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 4744
13.3.2008 16:13:56   
binica
uuuu kriza, ta slika se pa res slabo vidi...
pojma nimam, jaz svoje še gor nisem znala dat, ker mi je pisalo, da je prevelikega formata al ne vem kaj, pol sem pa tega angelčka butnila gor... ampak sem se ga sedaj že navadila in ga ne menjam user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
13.3.2008 16:16:14   
sončnica24
Saj elevit tablete so tablete s folno kislino pa še par vitaminov je zraven mi jih je g priporočila samo zgleda mi je res po njih še bolj slabo, tako da si bom šla jutri po druge, pa upam da se stanje malce umiri ker tako res čisto čisto nič ne naredim samo ležim pol pa me še od tega vse boliuser posted image pa še full brez energije sem, katastrofa res upam da hitro mine, ker boma še zdaj z mojim začela sobo mal rihtat je treba par stvari drugače naredit

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
13.3.2008 16:26:52   
_ancica_
hojla punce moje user posted image
danes je pa tak cuden dan tukaj. Zjutraj sem se komaj zvalila s postelje, se nekam slabo pocutim ze par dni, pa vsa sem mozoljasta user posted image user posted image
Drugace pa cakam prijateljico da pride. Je rekla da bo tukaj ze zjutraj (okoli 9ih), zdaj je  pa ze skoraj pol  dvanajstih pa je se ni user posted image

tany...uuuuaaauuuuu!!!! ce se bosta slucajno za tisto veliko hiso odlocila, nam bos mogla poslat fotke!!! user posted image user posted image Slisi se noro dobro!!!

soncnica
...ja bogica, mogoce bo res bolje ce zamenjas tabletke, sem ze veckrat prebrala da puncam ne delajo dobro dolocene. Upam, da te bo ta slabost kmalu minila user posted image

soncika...ja stanovanje sva ze uredila, zdaj pa lepo uzivava. Nama je ful vsec! user posted image

spps
...ja kaj si pa delala, da te je policaj ustavil? user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
13.3.2008 16:28:57   
Šarki
sončnica sej bo bol, sej boš kmal čez prvi trimester, pol bo šlo pa ful hitr, pol na konc se bo pa spet fulll vlekl, k se bojo popadki začel boš pa rekla: o gospod prosim, nej vsaj še en mesec ot ostane...user posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 4748
13.3.2008 16:30:38   
Šarki
sori, nnnnn mi ne prime, pa sm ga petkrat popravla (not)

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
13.3.2008 16:48:02   
Šarki
k je tako zatišje dons, sm mal smajlije dol potegnilauser posted image evo nosečkauser posted image

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?