Lilita -> RE: Mariborska porodnišnica (4.12.2008 11:45:23)
|
Hmmm... noramlno je, da ima kdo dobro izkušnjo, nekdo slabo. Neugodno pa je , ko se ravno ti znajdeš v slednji. Rodila sem prvič, v MB, in ne želim še kdaj roditi v tej porodnišnici. Glede samega poroda: super babica, strokovna in prijazna, zares v veliko pomoč. Ginekologinje porodničarke ni bilo na spregled dokler se ni zakompliciralo, pa še takrat je opravila pregled in čao. Me je prišla na koncu samo šivat. Tiste šive sem tudi trpela in objokovala menda še dober mesec. Oddelek ni vreden komentarja. Rodila bi v MS, čeprav že vrsto let živim v MB, pa sem na začetku nosečnosti ležala na ginekološkem v MB, kjer je osebje 1A. Naivno sem pač predvidevala, da je tudi na porodnem tako. Sem medicinska sestra. Poznam razmere in možnosti v zdravstvu. Vem, kaj lahko doprinese odnos osebja. Žal za tako obnašanje stanovskih kolegov nimam izgovorov in opravičil. Če imate možnost pojdite drugam (MS, Slovenj Gradec - bila prijateljica zelo zadovoljna, Trbovlje tudi), če pa boste rodilev MB, vam želim da boste doživele dobre razmere. Srečen porod in zdravega otročka. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|