kepa* -> Tudi moj... (18.1.2005 19:03:17)
|
Gasper se smatra za nedonosencka, zahirancka...Skupaj sva 10 dni, pa ze imava kup tezav. Najina najvecja je ta, da noce jest. Ne dojiva se, ker dojko zavraca, saj so ga v centru za intenzivno nego hranili po steklenicki in se je tako navadil. Pa si mleko izbrizgavam. Je na tri ure, a imava velike tezave s kolicino. Sedaj naj bi popil okoli 70ml, a ne gre. Kve jemu 50. Zelo se upira, joka, golta zrak, bruha...Obupana sem. Ne vem, kaj naj naredim, na koga naj se obrnem. v bolnici so ga dobesedno zalivali, zaradi nejescnosti tudi hranili po sondi. Doma pa dozivljam prave muke. Kar strah me je hranjenja. Pravijo, da se vsakemu slej ko prej odpre in postane jesc, a dvomim v to, da bi bil nas Gasper tak, saj se mi zdi, da je vedno huje. Ali ima mogoce katera podobne izkusnje? Kaj storiti, da bi mu zbudila apetit? Sem mislila, da je morda kaj z mojim mlekom, 1x dnevno mu dajam aptamil, pa je tam vcasih se huje. V cetrtek bo star mesec dni, tehta pa trenutno 2620g. Vsake tola~be bom vesela, ker sem res ze obupana.
|
|
|
|