ursha -> RE: Majice z napisi (18.1.2008 13:39:08)
|
jst sm jih kupila v popku in sicer imam "pridem maja" in verjemite ko imam oblečeno v "javnosti" privabi veliko nasmehov in prijaznih besed, kr paše taka pozornost, pa tud v okolici Celja še nism vidla kake nosečke z enako majčko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].... sem pa pri njih kupila tudi majčko z napisom 100% mami, spodaj pa so narisani tisti znaki kot navodila za pranje, pa je še pripisano "neguj skrbno in ljubeznivo", ki jo bom lahko nosila še po porodu. majčke so okrog 29EUR (redna cena, z dolgimi rokavi), so pa ful kvalitetne in raztegljive, ko se operejo pa spet normalne. sem pa za božička bodočima dediju in babici poklonila majčki s kratkimi rokavi in napisi 100% dedi in 100% babi, moj je pa dobil z napisom 100% ati......so bli ful veseli. sem pa vidla da imajo v popku tudi varianto da je narisano "fantek ali punčka", ful dobr. skratka men se je zdel vredno nakupa, majo pa tud varianto da prek neta naročiš in ti pošljejo po pošti, drgač pa imajo trgovini v Ljubljani pri BTC-ju in v Novem Mestu bliz Pikapolonce.
|
|
|
|