kasneje zanosila? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> kasneje zanosila? (18.1.2008 12:08:18)

Zdravo

Prosila bi vas, če bi mi lahko napisale velikosti vaših pikic na prvem pregledu.
Meni so ga malo manj izmerili kot bi pa moral biti. Skrbi me, da ni kaj narobe.
Upam samo, da sem kasneje zanosila in prosim napišite mi če je katera kasneje zanosila velikost in koliko tednov in dni ste bile takrat od zm?

Majuska -> RE: kasneje zanosila? (18.1.2008 12:27:04)

Meni je G. povedala, da sem malo kasneje zanosila, kot sem mislila ... mislila sem, da sem v 8. tednu, sem bila pa v 7. Dete je bilo takrat veliko 11 mm [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

janin79 -> RE: kasneje zanosila? (18.1.2008 12:33:20)

vsi odgovori o velikosti te bodo samo begali. A misliš da ti na pregledu ne bi povedali, če bi bilo kaj narobe s tvojim otročkom?
Jest sm v šestem mesecu in sem se v začetku dost obremenjevala s primerjavami doživljanja nosečnosti ostalih so-nosečk.
Na RR sem dobila veliko informacij in na kaj moram biti pozorna pri pregledu, kaj imam pravico vprašati. Kar se pa tiče izvidov - pa povsem zaupam svojemu  ginekologu.

Ne se obremenjevat dokler ni res kaj narobe.

pepa6 -> RE: kasneje zanosila? (18.1.2008 12:41:18)

Moj mali je bil v 7 tednu velik 12 mm.

Vali 81 -> RE: kasneje zanosila? (20.1.2008 13:10:08)

moja pikica je bila v 8t in 1d velika 16.9mm ampak, če bi bilo kaj narobe bi ti zihr povedali.ne se vskirat saj ne moreš natančno vedet kdaj si zanosila. pa veliko sreče

Janey -> RE: kasneje zanosila? (20.1.2008 14:12:05)

Nič se ne obremenjuj koliko je tvoja pikica velika. Če kaj nebo ok ti bo to povedala ginekologija. Vsa tvoja sekiranja zdaj niso potrebna. Sprosti se in uživaj, nosečnost je najlepši čas

maja24 -> RE: kasneje zanosila? (20.1.2008 15:56:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Nič se ne obremenjuj koliko je tvoja pikica velika. Če kaj nebo ok ti bo to povedala ginekologija. Vsa tvoja sekiranja zdaj niso potrebna. Sprosti se in uživaj, nosečnost je najlepši čas

Se podpišem pod to,brezveze se obremenjuješ,ti sam uživej pa bo.

Stran: [1]