|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   STAJICA V SPAROVEM PROSPEKTU
18.1.2005 17:49:32   
KIRA
STANE 10 JURJEV. ZDAJ ME PA ZANIMA, ČE KATERA TO IMA, ALI PA VSAJ PROSPEKT. ZANIMAJO ME VAŠA MNENJA, ČE JE V REDU ALI NE, KER RAZMIŠLJAVA O NAKUPU.... CENEJŠE NE VEM, ČE BOM KJE DOBILA. :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 1
18.1.2005 18:53:49   
Spark
jest sem jo včeraj videla. Pa se mi ne zdi zadosti stabilna. Zdi se mi da se lahko prevrne če je bolj živahen otročiček.
to je moje mnenje, mogoče pa se motim.
lp

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2005 19:00:21   
nejcko
Jaz imam podobno in sem zadovoljna z njo. Moja ima pa drugače široko tkano mrežo - so večje luknje, kar se mi zdi bolje. Je ravno zadnjič tekla ena debata o teh mrežah. Če je mreža široko tkana, torej ima večje kvadratke, se otrok lahko oprijemlje, ko bo začel vstajati. Evo, toliko od mene, pomagala pa ti verjetno nisem kaj dosti.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2005 19:09:50   
KIRA
toje res, da se lahko prima. pa tudi laže ven spleza ko je večji. mi lhako še kaj napišeš o tvoji stajici?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2005 19:35:30   
nejcko
Ja, to pa res. Moj tavečji je splezal enkrat ven, je bil okoli enega leta star. drugače je pa stajica velika cca 70x 100cm in ima (je imela, en se je že zlomil) dva plastična oprijemala. Pojma nimam, katere firme je, ker sem jo dobila. Drugače je pa meni stajica zakon. Otroka lahko daš že malega notri, da malo brca in ni nevarnosti, da bi kam padel. Ne vem, meni je fajn.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2005 19:47:18   
KIRA
sprašujem toliko, ker mož pravi da bi tole kupila. eno sicer že imam ampak je 18 let stara in pri moji mami na podstrešju. nisem čist prepričana da je še primerna, pa se probam odločit, ali se mi nakup za 10 jurjev splača...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2005 21:10:31   
Anonimen
na sonckovi strani, sem zasledila tudi kdaj kaksno zelo poceni, tak da ce ni prevec stabilna, raje ne navali takoj..poglej na sonckovo stran, mogoce imajo zopet kaj novega:bravo:

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2005 21:13:51   
Anonimen
mimogrede sem zdaj pogledala na sonckovo stran in se mi zdi da imajo isto stajico kot spar:bravo: ena rumena ena zelena:sloncek:men so sicer ful lepe za oko, nevem pa ce so prakticne:zmeden2:

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2005 22:43:27   
Gina
Meni se zdi ta v prospektu čisto ok. Eno samo pomankljivost ima - nima široke mreže. To je meni ful pomembno, ker res bistveno teže vstanejo, če ni široko pletenje. V bistvu stajico rabiš od 5 mes.- pa tja do enega leta, mogoče malo čez. Meni ni noben otrok še ven splezal, se mi je pa ta mala zaletavala vanjo toliko časa, da jo je prekucnila, čeprav je bila stajica zelo stabilna. Če ti mreža ni tako bistvena, potem se mi zdi v Šparu cena čisto primerna.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2005 0:25:44   
nejcko
Kira, jaz bi na tvojem mestu vseeno tisto stajico iz podstrehe zvlekla in pogledala, kako in kaj je z njo. Se mi zdi, da so včasih delali veliko bolj kakovostne stvari. Danes se pa proizvajalci grejo samo množično proizvodnjo, da čimveč prodajo.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2005 9:43:14   
sonjakk
Mi uporabljamo stajico še za 22 mesečnega sina, ima noter veliko igrač in je navajan, da se v njej malo poigra in gleda mamico ko kuha ipd., no ja, kmalu pa izrazi željo, da bi šel ven... Drugače pa se je pri nas najbolje obnesla lesena stajica (mi ji pravimo kar zapor), ki je stara enih 40 let, sem bila še jaz in moj brat v njej (samo malo smo jo pretapacirali).
Drugače pa je imel moj sine v začetku podobno stajico kot je v Spar reklami, je bila OK, dokler jo ni pri enem letu toliko zmajal, da so se kovinske noge, kjer so privarjene na zgornji del odtrgale (ta stajica je sicer že zdržala tri sestričnine otroke), smo pa potem kupili še eno stajico, a to je razmajal v treh mesecih.

Za majhne otroke ti jo priporočam (lesena ni tako primerna za začetke, ker se lahko udari, upam, da pri tebi otroček ni tak , ki bi rad tako guncal stajico), meni pa je za razliko od nekaterih bolj všeč gosta mreža, nam so v materinski šoli povedali, da stajce z redko mrežo niso v redu ravno zato ker preveč vzpodbujajo otroka, da bi gor lezel, namesto, da bi se postavil na noge, ko vbi bil res pripravljen (saj veste za hrbtenico je bolje, da je čim kasneje pokonci...), pa še prstki se zatikajo v tisto redko mrežo (moja nečaka stajo imela, tako, da jo tudi pozbam).

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2005 10:22:12   
*maja
Točno tako stajico imamo mi. Stara je sicer že skoraj 4 leta, ampak je odlična, tako da ničp ne razmišlaj in jo kar nabavi. ;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.