Ginekologinja (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Marina_ -> Ginekologinja (18.1.2005 16:12:31)

Pozdravljene!Jutri imam G pregled in nevem kaj lahko zahtevam od nje saj že 7 m ne zanosim?:((Kr strah me je ker si nikoli ne vzame časa za mene...:((

baguSka -> Ginekologinja (18.1.2005 16:19:51)

Če si ne vzame časa zate jo zamenjaj čimprej! Drugače pa ji povej da delaš na tem že eno leto in da te MORA dat na pregled v ambulanto za neplodnost!!

Marina_ -> Ginekologinja (18.1.2005 16:21:01)

..ja bomo pa tak nardili ne.Jutri pa javim kak boma uredila-gre moj dragi možek z mano :bravo::)-

kofetek2010 -> Ginekologinja (18.1.2005 16:21:25)

točno tako, kot je rekla baguska!

KIRA -> Ginekologinja (18.1.2005 16:24:44)

kot baguska. če ti eno leto ne rata, pl te MORA napotit na preiskave.LP

Pia73 -> Ginekologinja (18.1.2005 18:04:41)

Jaz pa ti predlagam, da pridobiš kakšno napotnico a vseeno pačakaš na leto dni poskušanja in se šele potem odpraviš na preiskave,... Do enega leta namreč ni panike,...

Natasa-6 -> Ginekologinja (18.1.2005 20:20:10)

Predlagam ti, da greš v ordinacijo dr.Reša na Ulici bratov Babnik, mislim da je to Podutik!

luna39 -> Ginekologinja (18.1.2005 21:01:29)

Živjo! Predlagam, da mož opravi pregled semenske tekočine . Napotnico dobi pri svojem os. zdravniku in se potem prijavi na kliniki v Lj. Ti pa zaprosiš za nadaljnje preglede, kot so test na ploščici, ki se opravi dve uri po spolnem odnosu, prehodnost jajcevodov, bris po PAP-U, če je od njega minilo leto dni. Po teh pregledih se ugotovi, ali je vse u redu, ali je potrebna še laparoskopija. Zato je najbolje, da z ginekologinjo sodelujeta in se dogovorita za vnaprejšne preglede. Če po enem letu ni uspeha zanositve,v tvojem primeru je to 7 m., pa se opravijo ti pregledi, kot sem napisala. Pa srečno!:metulj::rozica:

Janika -> Ginekologinja (19.1.2005 9:52:34)

Tudi meni je G rekel da se smatra "neplodnost", ko se zacnejo bolj ukvarjat s tem in ti pomagat sele ko mine 12 mesecev. Imam PCO. V tem casu sem dobila Klomifen in sem ga uspela jest samo en mesec pa se to samo 4 tabletke, slabo in mi je bilo za ponoret.
2 meseca kasneje po hopacupanju skoraj na vsak drugi dan, po nasvetu G, sem sedaj :nosecka:16t.
ne obupat, pa sprosti se in ne misli na to da je kaj narobe z vama.

Marina_ -> Ginekologinja (19.1.2005 10:15:40)

Pozdravljena!Kaj pomeni PCO?Misliš da bom tudi jaz dobila tablete Klomifen?;)

luna39 -> Ginekologinja (19.1.2005 17:58:40)

Zdravo. Iz internetne strani POPOVI ZDRAVNIKI sem prebrala, da izraz PCO pomeni ultrazvočna slika (UZ)jajčnikov, z večjim število manjših cist, ki so hormonsko aktivne. Menstruacije so neredne, redke, se zgodi, da jajčna celica ne dozori in oploditev ni mogoča. Veliko vpliva na to teža, ki jo je treba kontrolirati. PCO se zdravi hormonsko, ali pa operativno z laparoskopijo. Lahko je v maternici tudi kakšna pregrada, ki povzroča zmanjšano možnost zanositve. Kaj več lahko prebereš na 24 ur.com popovi zdravniki.:rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]