mojsoncek -> RE: uf, nimam kaj za oblečt (18.1.2008 9:27:47)
|
Tuhtam tuhtam, ker sem sama tudi mini, sicer suha, cez prsi pa me je malo vec... Najprej nabavi en ustrezen nedercek (meni sicer najbolj mucno in dolgotrajno opravilo). Mogoce celo korzet (ki bi znal prepreciti slaufe), ampak ne mislim tako, da ga "zategnes" do konca, da ne mores vec dihat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Zgoraj pa kaksna tunika, ampak zaradi nizke rasti definitivno odpade dolga in mogoce cez en malo sirsi pas. Puliji ali kaksne druge visoke in zaprte majcke niti pod tocko razno. Majcke naj imajo okrogel ali V izrez, kar ne pomeni, da imas dekolte do kolen. Skratka, glej na to, da je vrat zunaj. Srajce znajo pa verjetno biti malo preoblem ja. Kaksnim debelim puloverjem bi se izogibala. Bi pa poiskala kaksnega tankega na "preklop". Mogoce uspes najti kasen kostimcek (kupis loceno zgornji in spodnji del), ampak naj bo zgornji del malo bolj zaprt (ce bo imel samo en gumb, ti bo rekelcek non stop "lezel narazen" in ti bodo prsi "padle ven"). Pa morda razmisli tudi o frizuri... ali kratka frizura ali pa speti lasje. Spet z namenom, da je vrat zunaj, da te se malo podaljsa. Spodaj: Pri hlacah se pa definitivno izogibaj "korencku", ker bos drugace izgledala zgoraj se sirsa. Cevlji s peto. Mah, ziher je se kaj, pa se trenutno ne spomnim.
|
|
|
|