elylog -> RE: smrdljička ali krvomočnica (16.3.2014 11:42:15)
|
življo punce. Kot se že nekaj vrstic zgoraj napisala o primerih mojih prijateljic, sem tudi jaz začela pit smrdljičko. Začela sem jo piti 28.1. kar je bil moj drugi dan menstruacije in pila sem jo vse do 28 dne mojega menstrualnega ciklusa. ko je prišel 28 dan in menstruacije od nikoder sem naredila test, ki je bil negativen, a vsi znaki, ki sem jih občutila so napeljevali na zanositev, zato sem se odločila, da test ponovim čez 5 dni in sem ga res, nakar je test takoj pokazal [sm=rozacrtici.gif]. Vmes med čakanjem 5 dni sem prenehala s pitjem smrdličke, saj sta mi prijateljici svetovali, da v primeru da zanosim, da naj preneham s pitjem, ker ni priporočljivo piti smrdljičke med nosečnostjo. Tako, da sem jaz že tretji primer (drugih ne poznam, ali ne vem za njih), kateri je uspelo že v prvem mesecu pitju smrdličke. Ne morem trditi da je to res zaradi teh kapljic, vem pa da je bila to edina sprememba od kar sve se z možem trudila zanositi. trajalo pa je 9 mesecev. Bila pa sem že 2 tedna noseča (nisem vedla da sem) ko sem jo še vedno pila. Jaz in moji prijateljici smo pile te kapljice: http://www.aelita.si/index.php/zeliscne-kapljice/85-smrdljicka-zeliscne-kapljice.html
|
|
|
|