a je se katera LACNA:) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Romcka -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 15:04:20)

hej pupe:) jaz sem skozi lacna..noseca sem 14T in sem LACNAAAAAAAAAAAAAAA:) v sluzbici imam predalnik poln hrane--> sicer jem veliko sadja, suhega sadja, zitnih ploscic....sampak jaz bi JEDLAAAAA:)) moj mali parazitek se po moje pridno redi na moj racun:))
Kako vam gre z vodo? jaz se na veliko matram z njo...samo ne pridem do 2 litrov (se blizu ne)...Z veseljem pijem vodo z limono (union)..a mislite da bo (no vsaj da je tekocina, ne?)
uzivajte in se tipkamo:racka:
R

Anonimen -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 15:09:16)

jst:)-:)-:)-

kofetek2010 -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 15:11:21)

jaz tudi, ni nobenga smajlija v obliki kakšnega senviča, takšnega slastnega? :)-:zmeden2:

bivka -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 15:12:30)

Nisi edina!
mljask, mljask po sladkem! :sloncek:
Lp, B (35t)

muc muc -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 15:15:52)

tudi jaz pravim da nisi edina.

jaz sem v 13t in sem včeraj pojedla 12 palačink! si lahka zamisliš! drugače sem jih pojedla največ 4. sicer sem se zredila za kakšni 2 kg ampak ni panike.

jej tisto kar ti paše.

l.p.

pika78 -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 15:21:56)

Hej!
Tudi jaz imam v predalu v službi polno hrane in non-stop nekaj meljem: sadje, grisine, piškotke, čokolado, žitne ploščice... - posledica so pa odvečne kilce - živa groza :(!!! Upam, da me bo ta divji apetit vsaj malo minil.
Ja, pijem pa tudi non-stop, in potem hodim na WC... tja do pol štirih (v službi) spijem kakšen liter in pol vode in čajev, potem pa še doma probam piti, čeprav mi ne gre prav zelo.
Uživajte, Pika

beba76 -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 15:24:12)

SREČNICE!!!!!

Jaz sem pa na žolčni dieti, ker mam kamne:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((...pa sem tudi lačna!!!

spacey -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 15:25:04)

Se pridružujem "klubu lačnih"...hehe :)- Sploh če sem doma je kriza, pol samo gledam po omarah, pa v hladilnik, pa malo na obisk k noni... Najhuje je pa bilo v obdobju iz 4. v 5. mesec :zmeden: takrat pa moj želodec ni imel konca, kot lukna brez dna. :ups: :)- :sloncek:

Lp in božajte bušije;
P 9nebesa 31t

Romcka -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 15:58:15)

kak lepo je, da nisem sama v tem:) jaz mislim, da bi zaj pojedla vse kar mene ne bi pojedlo...zredila se sicer se nisem prevec...samo ce bo slo tako naprej, bo kriza;)
uzivajte FULLLLLLLL
R

Jessy -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 16:01:47)

Jaz sem bila neustavljivo lačna od 6. do 9. tedna, potem pa sta me 2 pridobljena kg v 3. tednih zresnila in hkrati zmanjšala apetit. Zdaj je boljše in tudi redim se zaenkrat ne več. Se pa bojim, kaj bo v prihodnje!?!?

lp, Jessy (11.t, 5/7)

barby* -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 16:14:20)

Oh hrana...čeprav visoko nosim je v želodčku velikooooooo prostora:sloncek::sloncek::sloncek:
rezultat = na vagi so fedri že ven poskakali:)-:)-:)-

ZVEZDICA 22 -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 16:54:37)

Ojla!

Sem prav vesela,da obstaja še kakšen tak lakom kot sem jaz! Js sem tak lačna,da že kr vse "pohan" vidim!!!:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Naja31 -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 18:59:53)

Jaz imam pa ravno nasproten problem.
V prvih mesecih sem pojdla vse kar se mi je naslo na poti, zdaj pa sploh nimam apetita, pojem lahko samo se manjse porcije, ker mi je takoj slabo. Zadnjic sem pojedla 3 kose kruha in sem skoraj bruhala. Pa ce se preevc najem me vse boli in imam full trebuscek napet.
Pa tako bi se rada ornk najedla kaksne full nezdrave hrane :)-

Lp,Naja 29t

urši77 -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 19:51:48)

Kaj bi dala za malo apetita:) Že dobra tva tedna bruham večkrat na dan, ves čas mi je slabo, nimam želje po nobeni hrani, niti pijači... Vse kar pojem in popijem izbruham:( Še malo pa bo - upam da - se malo umirilo!
Zraven pa, namesto pridobila le izgubila tri kg.

LP,urši77 9t

malika -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 20:28:57)

Jaz pa nič lačna :zmeden2: . Edino grenivke,...uh najmanj dve na dan moram pojest, drugače je kriza pri hiši:)-:)-:)-

Kety -> a je se katera LACNA:) (18.1.2005 20:46:01)

Joj, sam ne o hrani...sam da vidim reklamo o bilo čem k se poje, postanem lačna in pol ne vem kaj bi jedla....kar si zamislim mi ne paše. Sedaj sem v 9t in sem začela bruhat. Upam, da bo kmal konc. Ampak najbolj čudn mi je, ker mi je slabo v glavnem zvečer, ko je čas za spat. Pa takrat ratam tud lačna ampak mi nič ne paše jest!!
Drugač so se mi pa dons zaluštale palačinke in sem jih tud kr jedla in jedla:ups:....kilce se mi pa še ne poznajo, razen v trebuh!

LP in srečno vsem!

Dolina -> a je se katera LACNA:) (19.1.2005 11:20:06)

Naja, pri meni je bilo isto. Nisem imela apetita, niti čutila kakšne lakote tako, da sem se mogla kar mal prisilit, da sem pojedla kosilo. Prej sem pa mlela sto na uro :)-:)-:)- Zdej pa spet počasi prihaja apetit. :)-:)-:)-

lp, Dolina 34t

Stran: [1]