Katina -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (28.1.2008 13:56:36)
|
jJz sem pa danes imela burlesko na cuker testu. Zjutraj je še kar šlo - kot po tekočem traku smo popile tisto cukrano vodo. Nato smo eno uro čakale - v tišini kakšnih 10 nosečnic. Nobena ni načela pogovora. Nato bi morale po 1 uri dat kri, pa so se zbunili starejši, ki so tudi čakali pred diabetično ambulanto, češ, da so oni prej. No, pol smo se pa lahko začele pogovarjat in zezat, da bo to 3 urni cuker test ne eno urni. No, po slabih 2 urah so mi končno puščali kri. Sestra ni zadela moje žile, čeprav sem ji pokazala, kje sem pred kratkim dala kri in se je videla hrastica, zato sem morala kar v laboratorij. Tam so me pa čukasto gledali zakaj hodim okoli z epruveto. Meni pa je bilo že vse skupaj tako smešno, da sem se preganjanju po ZD samo še smejala. mml, vidim, da se ti še ne da preit v drugo "agregatno" stanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Bi blo fajn, če bi se lahko na zalogo naspala, ampak se to žal ne da. Upam, da si danes dobro opravila na pregledu. Mogoče so te celo obdržali notri. Jaj mml, jest bi tud - no ne samo gledala fotke ampak potovala. Malo pred lanskim 1. majem bi morali iti na Kubo, pa sem zanosila in smo prestavili - še dobro, ker sem potem imela ss. calena, maš čist prav glede študija. Najbolje je, da vse počistiš pred porodniško, ker potem ni časa. Se bom v kratkem probala prepričat, da "kad se mora nije teško". Verjetno se bom najprej začela učit za en izpit, ki ga imam 13.2. na izobraževanju, nato pa napad na 2/2 magistrske. Se bom večkrat spomnila na tale tvoj post, pa bo. NiLe, te tko razumem glede učenja. Tu jaz si bom probala pomagat s tem, da si bom prav odredila čas, ko sem lahko na RR-ju ali ko zabušavam. Tako se najbolj obnese. Sicer pa vreme ni več kaj prida, pa te ne bo vleklo ven. Ja, na taboru se je imela baje super. Je pa tale moja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] res neumorna. Upam, da bo v življenju zaslužila toliko, da bo lahko pohajkovala tolk kot bi ona rada. Pred kakšnim letom sem ji probala pokazat kako hitro gre plača tako, da sva narisali krog, nato pa sva začeli "plačevati" stroške, ki se normalnemu smrtniku pojavljajo. Jo je kar šokiralo kako hitro je zmanjkalo že za kakšen kino, kaj šele, da bi si kupila avto ali privarčevala za stanovanje. No, vsake toliko jo spomnim na ta nanjin eksperiment. majuška, dvomim, da bi ti danes fotoaparat prišel prav. Sicer pa prihajajo spomladanski dnevi v vas in bo vreme vedno lepše. Komaj čakam več sonca. Jaz imam takrat dosti več energije.
|
|
|
|